Începe schimbarea directorilor PSD cu alții de la PNL. Primul val

Începe schimbarea directorilor PSD cu alții de la PNL. Primul val

Pierderea alegerilor prezidențiale de către PSD aduce implicit la Botoșani și schimbarea directorilor instituțiilor publice. Liberalii de la Botoșani, întruniți ieri în Biroul Politic Județean, au stabilit care vor fi propunerile venite din partea PNL pentru ocuparea funcțiilor la serviciile publice deconcentrate din județ, imediat după ce pesediștii vor părăsi scaunele de directori.

Cum Botoșaniul este un oraș relativ mic, multe din aceste persoane sunt cunoscute publicului larg din municipiu. Practic, vorbim de membri ai PNL aflați la maturitatea profesională, pentru că despre nici unul din numele propuse nu se poate spune că nu are experiență profesională.

Vântul schimbării nu a adus însă nume noi pentru aceste nominalizări, în majoritatea propunerilor fiind vorba de persoane în jurul vârstei de 50 de ani, în timp de tinerii vor mai avea de așteptat. Maturizarea, la fel ca în toată politica ultimilor 30 de ani.

Iată și lista cu propunerile agreate pentru funcțiile de directori.

Marcel Maxim - Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare

Mirela Sauca - Casa Județeană de Asigurări de Sănătate

Alberto Gavrilescu - ANRSC

Iovu Cristian - Societatea de Gospodarire a Apelor

Anca Apavaloaie – AJOFM

Leo Kohut - Inspectoratul Teritorial de Muncă

Stefan Zaharniciuc - Inspectoratul de Stat in constructii   

Cătălin Boboc - Registrul Auto Român

Daniel Botezatu - Inspectoratul Școlar Județean

Ovidiu Luca - Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier

Florin Plian - Autoritatea Rutieră Română

Liberalii vor păstra însă și o serie de directori care au fost agreați și de pesediști. Vorbim de Radu Țurcanu, la Administrația Județeană a Finanțelor Publice și Sebastian Tocariu, la Agenția Județeană de Prestații și Inspecție Socială.

De asemenea, pentru postul de subprefect dar si pentru cel de director la Casa de Pensii, liberalii, întruniți sub președenția senatorului Costel Șoptică, l-au agreat pe Narcis Drețcanu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat a murit carbonizat într-un incendiu în comuna Lunca

astăzi, 15:54
448

Un bărbat a fost carbonizat într-un incendiu care a avut loc astăzi după amiază într-o casă de locuit, în satul Stănești, comuna Lunca.Pompierii de la Botoșani au anunța...

Pensiile speciale din România, eliminate de Camera Deputaților!

astăzi, 15:42
893

Deputații s-au adunat astăzi într-o sesiune extraordinară convocată pentru eliminarea pensiilor speciale.Cu un număr de 247 de voturi PENTRU, pensiile speciale din România au fost...

Ca haiducii: la volan cu alcoolemie de 0,97 mg/l prin buricul Darabaniului

astăzi, 15:26
244

Tot mai multe cazuri în care botoșănenii urcă la volan ca haiducii, cu aburii alcoolului în cap, cu carnetul suspendat, sau chiar fără carnet.Poliţiştii din cadrul Poliţiei Ora...