Începând de astăzi, județul Botoșani are un nou subprefect

Începând de astăzi, județul Botoșani are un nou subprefect

Guvernul României a emis astăzi o HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Botoșani de către Nechifor Dan.

Practic, de astăzi, noul subprefect este finanțistul Dan Nechifor, una din cele două propuneri făcute de liberali la București pentru preluarea acestei funcții.

Liberalii au nominalizat în prima fază două persoane, respectiv Dan Nechifor, care a mai deținut și funcția de prefect al județului, precum și Narcis Drețcanu.

Guvernul Orbal l-a agreat pe Dan Nechifor, care mai are experiență pe această funcție a administrației de stat. În total, premierul a desemnat astăzi 21 de subprefecți în toată România.

Decizia vine la o săptămână după numirea noului prefect al județului Botoșani, Colbu Valentin - Alexandru, și demiterea vechii garnituri a prefecturii, prefectul Dan - Constantin Șlincu și a subrefectul Daniela-Petronela Lozneanu, ambii, doi apropiați ai PSD.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Poli Iași 2-1! Marius Croitoru, locul 3, în primul sezon de antrenorat! VIDEO

Luni, 24 Februarie 2020
710

Derby-ul Moldovei s-a jucat luni, de la ora 20:00. Aproximativ 1500 de suporteri au asistat la un derby cu o miză minimă.FC Botoșani a avut lovitura de deschidere. Tot FC Botoșani a avut și p...

Tânăr „drogat” cules de pe stradă. Polițiști au chemat ambulanța

Luni, 24 Februarie 2020
605

Polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe raza municipiului Botoșani.Astfel, vineri, &icir...

Tânăr din județ, amendat pentru o țigară fumată în parc

Luni, 24 Februarie 2020
735

Patrula Poliției locale care acționa în zona parcului Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, a intervenit vineri, în jurul orei 15.50, în parcul de  joacă pentru copii din...