FOTO: Sala Sporturilor din comuna Curtești a fost finalizată

FOTO: Sala Sporturilor din comuna Curtești a fost finalizată

Primăria comunei Curtești a anunțat că au fost finalizate lucrările Sălii Sporturilor, unde se vor putea desfășura activități sportive colective, dedicată atât elevilor din comună cât și celor dornici de a face mișcare. Proiectul, finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI), cuprinde o sală de sport ultramodernă, cu dotări de ultimă generație,pregătită să găzduiască și competiții de mare anvergură.

„Am încercat să înnoim și să modernizăm infrastructura educațională locală, an după an. Așadar, până la această dată încă o investiție a fost dusă la finalizare, în mai puțin de 7 luni. Un edificiu al sportului curteștean finalizat pentru a se desfășura activitățile sportive colective, dedicate elevilor comunei Curtești pentru a întreprinde actul de învățământ, cât și pentru cei dornici de a face mișcare. Nu a fost ușor, dar atât cu sprijinul parlamentarilor PSD, a Consiliului Local, cât și cu ajutorul colegilor din cadrul Primăriei Curtești avem posibilitatea de a oferi tineretului curteștean ce este mai bun astfel, le vom pune la dispoziție cât de curând o investiție de care se vor folosi mulți ani de acum înainte, în condiții optime și la standarde europene. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit, de la arhitect până la constructor, la toți cei implicați, pentru că tot ceea ce vedeți astăzi se datorează unei munci în echipă, unui parteneriat, un parteneriat pentru binele tineretului curteștean și nu numai. Este o sală de sport ultra modernă, cu dotări de ultimă generație, unde se vor putea desfășura atât orele de sport a elevilor cât și competiții de mare anvergură, deoarece datorită capacității mari a sălii ne vom aștepta în viitorul apropiat și la astfel de evenimente”, a precizat Marcel Anton, primarul comunei Curtești.

Pe această cale, edilul transmite tinerilor pasionați de sport succes și curaj la îndeplinirea viselor și așteaptă cu nerăbdare momentul în care România va ieși din această situație de criză datorată prezenței coronavirusului, pentru a putea fi dată spre folosință.

„Aș dori să le urez tinerilor sportivi mult succes, mult curaj în îndeplinirea viselor, pentru că în tot ceea ce ne dorim să facem avem nevoie de curaj și de pasiune. Le doresc multă inspirație în tot ceea ce vor decide să facă în viața lor, pentru că este important. Aștept cu nerăbdare să aud nume de tineri curteșteni ce s-au desprins de această comună și au ajuns învingători pe culmile succesului. Dar cu aceeași nerăbdare aștept să ieșim și din această situatie a pandeminei învingători, încât să avem posibilitatea să ne bucurăm de reușita acestei investiții. Continuăm împreună!”, a completat primarul comunei Curtești.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
761

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
202

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...