Eugen Țurcanu: „Am pregătit patinoarul pentru ultima soluție”

În timpul tele-ședinței de Consiliu Local al municipiului Botoșani, derulată virtual, marți, șeful DSPSA a făcut o afirmație cel puțin interesantă, cu privire la activitatea angajaților din cadrul Parcului de Agrement „Cornișa” în timpul epidemiei de coronavirus.

În replică la mai multe comentarii aduse de către viceprimarul Cosmin Andrei și de consilierul local Andreea Buiuc, cei doi cerând explicații cu privire la ocupațiile actuale ale angajaților, după ce obiectivul a fost închis publicului din cauza coronavirozei, Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, a lămurit că, din 50 de angajați, 18 muncesc în continuare, fiind nevoie de diverse acțiuni de curățenie, întreținere, igienizare. Însă a mai făcut o afirmație:

 

„Nu îi pun la icoane și nu îi ascund (n.r.: pe angajați). Dacă v-ați găsit țap ispășitor pentru criza de coronavirus din Botoșani Cornișa, asta e, mi-o asum. Și, în ultimă instanță, dacă vreți să știți ce pregătiri am făcut, am pregătit patinoarul pentru ultima soluție, ca să știți foarte clar că știm ce avem de făcut”, a spus Țurcanu.

Contactat telefonic, șeful DSPSA a refuzat să comenteze suplimentar pe marginea declarației sau să dea detalii legate de „pregătirile” în cauză.

Afirmația poate fi ascultată după minutul 35 din următorul video:

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 280 de copii din Botoșani au susținut examenele Cambridge Young Learners of English - sesiune YLE organizată la Cambridge Star (Foto)

Monday, 30 June 2025

Sâmbătă, 28 iunie 2025, centrul Cambridge Star a fost plin de emoție, curaj și pași mici către un viitor mare. Peste 280 de copii din Botoșani cu vârste între 8 și 12 ani au ...

Sporul pentru condiții vătămătoare, plafonat la 300 de lei brut. Peste 1 milion de bugetari sunt afectați!

Monday, 30 June 2025

Guvernul a adoptat în şedinţa de luni ordonanţa care plafonează sporul pentru condiții vătămătoare la suma de 300 de lei brut. Decizia afectează direct veniturile a peste 1 milion de an...

Echipa USV, formată din trei botoșănence, a luat Premiul Special la faza națională a unui concurs dedicat creării de produse alimentare! (Foto)

Monday, 30 June 2025

În perioada 19–21 iunie a.c., o echipă de studenți de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a participat la cea de-...