Comuna Vlăsinești a primit o finanțare de 4,5 milioane de euro pentru sistemul de alimentare cu apă și rețeaua de canalizare.

Comuna Vlăsinești a primit o finanțare de 4,5 milioane de euro pentru sistemul de alimentare cu apă și rețeaua de canalizare.

Primăria comunei Vlăsinești a obținut o finanțare de aproape 21 de milioane de lei pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apă și o rețea de canalizare.

Acest proiect va fi finanțat prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

„Acest moment extrem de important pentru comunitatea vlăsineșteană, nu ar fi fost posibil dacă munca susținută a administrației publice locale nu s-ar fi bucurat de sprijinul, implicarea și suportul parlamentarilor PSD de Botosani, Doina Elena Federovici, Trufin Lucian, Marius Constantin Budăi precum și a secretarului de stat Angel Gheorghiu, care efectiv s-au luptat continuu și sprijină permanent inițiativele de proiecte pentru dezvoltarea durabilă a comunei dar și a celorlalte comunități ale județului Botoșani”, a precizat Andrei Bouariu, primarul comunei Vlăsinești.

Din acest moment, Primăria Vlăsinești va trebui să demareze procedurile de licitație pentru proiectare și execuție iar primarul Andrei Bouariu speră ca în a doua jumătate a anului viitor să demareze lucrările.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În sfârșit. Consilierii locali și-au dat acordul pentru punerea în practică a proiectelor primarului Flutur!

Joi, 17 Octombrie 2019
501

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a anunțat în această după amiază, că în ședința “de îndată” a Consiliului Local de astăzi, consil...

Concurs: ”Promovarea turismului și a gastronomiei locale”, organizat de Colegiul Economic ”Octav Onicescu”! Vedetele au fost plăcintele ”poale-n brâu”, cozonacii și colțunașii!

Joi, 17 Octombrie 2019
174

Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, condus astăzi de directorul Ion Huțanu și directorul adjunct Corina Valinciuc, se află zilele acestea la ceas aniversar. Se împlinesc 130 de a...

14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

Joi, 17 Octombrie 2019
339

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să pre...