Comuna Vlăsinești a primit o finanțare de 4,5 milioane de euro pentru sistemul de alimentare cu apă și rețeaua de canalizare.

Comuna Vlăsinești a primit o finanțare de 4,5 milioane de euro pentru sistemul de alimentare cu apă și rețeaua de canalizare.

Primăria comunei Vlăsinești a obținut o finanțare de aproape 21 de milioane de lei pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apă și o rețea de canalizare.

Acest proiect va fi finanțat prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

„Acest moment extrem de important pentru comunitatea vlăsineșteană, nu ar fi fost posibil dacă munca susținută a administrației publice locale nu s-ar fi bucurat de sprijinul, implicarea și suportul parlamentarilor PSD de Botosani, Doina Elena Federovici, Trufin Lucian, Marius Constantin Budăi precum și a secretarului de stat Angel Gheorghiu, care efectiv s-au luptat continuu și sprijină permanent inițiativele de proiecte pentru dezvoltarea durabilă a comunei dar și a celorlalte comunități ale județului Botoșani”, a precizat Andrei Bouariu, primarul comunei Vlăsinești.

Din acest moment, Primăria Vlăsinești va trebui să demareze procedurile de licitație pentru proiectare și execuție iar primarul Andrei Bouariu speră ca în a doua jumătate a anului viitor să demareze lucrările.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Splendoarea Naturii

Marţi, 2 Iunie 2020
88

La orele serii publicăm astăzi o nouă poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. SPLENDOAREA NATURIIde Bulgariu FănicăAcum, c&aci...

Acțiuni ale polițiștilor. Peste 150 de botoșăneni verificați, în ultimele 24 de ore, zeci de sancțiuni aplicate

Marţi, 2 Iunie 2020
310

În ultimele 24 de ore, polițiștii au organizat trei acțiuni punctuale pentru prevenirea oricăror fapte de natura a tulbura ordinea și liniștea publică și pentru verificarea respectării ...

Botoșăneni amendați și băgați în carantină

Marţi, 2 Iunie 2020
203

Două persoane din Botoșani au fost sancționate pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu.Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din orașul Bucecea și unul de 20 de ani di...