Centura municipiului Botoșani a rămas doar pe hârtie

Centura municipiului Botoșani a rămas doar pe hârtie

Centura municipiului Botoșani a rămas doar în stadiul de promisiune. Această șosea de aproape nouă kilometri care ar urma să facă legătura între drumul spre Iași și cel spre Suceava, nici măcar nu are finanțarea obținută.

Despre centura municipiului Botoșani se vorbește de vreo patru-cinci ani, dar, doar se vorbește, pentru că nu s-a obținut nici măcar finantarea.

Proiectul ar include, pe lângă realizarea ocolitorului, construcţia a două parcări pentru maşinile de mare tonaj, dar şi a unui hotel- restaurant.

Cât privește demararea lucrărilor, botoșănenii mai au de așteptat mulți ani. Pe hârtie, proiectul arată foarte bine.

Directorul Zonei Metropolitane promite că până la sfârșitul anului va finaliza documentația și o va înainta Ministerului Transporturilor care ar urma să realizeze această investiție.

Proiectul a fost estimat la 24 de milioane de euro iar această șosea de centură are o lungime de  aproximativ nouă kilometri.

Cei care au demarat proiectul susțin că în 24 de luni de la începerea lucrărilor, investiția poate fi finalizată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilanțul victimelor Covid a crescut la 270 în România

astăzi, 19:17
495

Încă cinci decese au fost raportate vineri de autorități. Bilanțul total se ridică, astfel la 270.Deces 266Bărbat, 42 de ani din județul Constanța.Data internării: 07.04.202...

IPJ Botoșani, mesaj către locuitorii județului, în contextul apropierii sărbătorilor pascale

astăzi, 19:12
1003

Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani a transmis un mesaj către locuitorii județului, în contextul apropierii sărbătorilor pascale.Redăm informarea în continuare:S...

Încă cinci medici ai Spitalului Județean diagnosticați cu Covid

astăzi, 18:59
2052

Potrivit ultimei centralizări a datelor de Direcția de Sănătate Publică din Botoșani, vineri, la orele amiezii, 119 cazuri de infectare cu Covid-19 au fost confirmate.Dintre acestea, 61 apar...