Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” lansează sesiunea nr. 4 de depunere proiecte pentru Măsura 1/6B

Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” lansează sesiunea nr. 4 de depunere proiecte pentru Măsura 1/6B

Asociația Grupul de Acţiune Locală “Valea Bașeului de Sus” anunţă lansarea primei sesiuni de depunere proiecte pentru:

  • Măsura 1/6B - „Investiții pentru valorificarea, protejarea și modernizarea

teritoriului”, cu un fond disponibil de 151.511,37 euro. Suma maximă nerambursabilă alocată pentru finanțarea unui proiect este de 151.511,37 euro. Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 151.511,37 euro.

Tipurile de beneficiari eligibili care pot solicita sprijin nerambursabil prin accesarea Măsurii 1/6B sunt:

  • Publici: Orice entitate publică legal constituită sau parteneriate public – private;
  • Privați: Societăţi şi întreprinderi private, ONG-uri, așezăminte culturale și instituții de cult, entități juridice private, proprietari de clădiri vechi (case, clădiri gospodăreşti, case tradiţionale, case muzeu etc.)..

             Proiectele se pot depune în perioada 2.06.2020 - 16.06.2020, la sediul Asociației GAL “Valea Bașeului de Sus” din cadrul Primăriei Orașului Săveni, etaj II, str. 1 Decembrie, nr. 1, Oraș Săveni, Judeţul Botoșani, zilnic (de luni până vineri) în intervalul orar 08.30 – 16.30. Data limită de depunere a proiectelor: 16.06.2020, ora 14.00.

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanțare trebuie implementat în teritoriul GAL “Valea Bașeului de Sus”. Aria geografică a teritoriului cuprinde orașul Săveni și comunele:  Adășeni, Avrămeni, Coțușca, Dângeni, Drăgușeni, Havârna, Hănești, Manoleasa, Mihălășeni, Mileanca, Mitoc, Ripiceni, Vlăsinești, din județul Botoșani.

           Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului (versiunea mai 2020) și Fișa tehnică a măsurii, disponibile pe  www.valeabaseuluidesus.ro.

           Cei interesati pot obține informații detaliate aferente măsurii (pe suport tipărit, cât și în format electronic) direct la sediul GAL sau folosind următoarele date de contact:

Telefon/fax: 0231.540.800

E-mail: galvaleabaseuluidesus@yahoo.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat, sinceritate extremă pentru protestatarii care nu cred în coronavirus: Îi aşteptăm la spital. O parte din ei nu or să scape

Duminică, 12 Iulie 2020
821

Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a spus duminică seară într-o emisiune televizată că îi aşteaptă la spital pe cei care nu cred în coronavirus ...

Suntem izolați: Ungaria se alătură țărilor care restricționează accesul românilor spre Europa

Duminică, 12 Iulie 2020
1175

Românii care nu cred că noul coronavirus există, nu poartă măști de protecție și nici nu acceptă să respecte măsurile de prevenire a extinderii noului virus - ceea ce a dus, după cum ...

180 de lei pe lună pentru mâncare pentru pensionarii cu venituri mici

Duminică, 12 Iulie 2020
296

Pensionarii cu venituri mici, care au peste 75 de ani, vor primi tichete în valoare de 180 lei lunar pentru mâncare, se arată într-un proiect de ordonanță de urgență adoptat rec...