Anunț: OCPI publică documentele cadastrului ale peste 130 de imobile dintr-o comună botoșăneană

Anunț: OCPI publică documentele cadastrului ale peste 130 de imobile dintr-o comună botoșăneană

OCPI Botoșani anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului realizate în sectorul cadastral nr. 30, pentru 132 de imobile din comuna Concești, județul Botoșani. Documentele tehnice ale cadastrului vor fi afișate timp de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Afișarea începe pe 9 iulie și se încheie pe 7 august, la primăria comunei Concești, din județul Botoșani.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul primăriei Concești, județul Botoșani, precum și online pe site-ul ANCPI.

„Totodată, vă informăm că au fost finalizate lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor în 25 de sectoare cadastrale de pe raza UAT Coțușca, realizate în cadrul Etapei a V-a de finanțare. De asemenea, lucrările de cadastru general au fost încheiate și în patru sectoare cadastrale din UAT Păltiniș, fondurile necesare fiind asigurate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin OCPI Botoșani, în cadrul celei de-a treia etape de finanțare”, au precizat reprezentanții instituției.

Astfel, pe 9 iulie, au fost transmise la Primăria Coțușca 2.037 de cărți funciare și la Primăria Păltiniș 719 de cărți funciare, care vor fi înmânate gratuit cetățenilor, în perioada următoare.

Obiectivul principal al Programului național de cadastru și carte funciară 2015 – 2023 (PNCCF) este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor (terenuri, clădiri și apartamente) din România în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară. PNCCF este finanțat din veniturile proprii ale ANCPI, precum și din fonduri externe obținute prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020. De asemenea, în cadrul acestui proiect, o altă sursă de finanțare poate fi bugetul local.

Mai multe informații referitoare la PNCCF sunt disponibile pe pagina web a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, www.ancpi.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
241

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
302

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
433

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...