Amenzi de 2000 de lei pentru depozitarea deșeurilor în locurile neautorizate!

Amenzi de 2000 de lei pentru depozitarea deșeurilor în locurile neautorizate!

Liderii administrației locale de la Botoșani vor să crească amenzile pentru depozitarea deșeurilor în alte locuri decât cele autorizate, respectiv pentru cei care aruncă mizeria în altă parte decât în coșurile stradale și containere.

Viceprimarul Cosmin Andrei a anunțat că va propune spre aprobare Consiliului Local Botoșani, ca amenzile aplicate locuitorilor municipiului să fie între 400 şi 2000 de lei.

Nu este vorba de amenzile aplicate agenților economici. Cosmin Andrei își dorește aceste amenzi pentru persoane fizice. Propunerea ar urma să fie introdusă în proiectul de modificare a regulamentului privind salubrizarea în municipiul Botoşani.

În prezent valoarea amenzilor este între 100 la 1500 de lei, iar dacă se plătește în 15 zile, amenda se reduce la jumătate.

„Ca să-i determinăm pe cei care au greşit să-şi îndrepte conduita, am solicitat o majorare a cuantumului acestor amenzi. Este necesară sancţionarea într-un drastic a celor care nu respectă normele de salubrizare a municipiului Botoşani”, a explicat Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tânăr este cercetat de poliţiştii rutieri după o urmărire pe străzile municipiului

astăzi, 11:43
166

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Împărat Traian, au observat ieri un autoturism care se deplasa fără...

Suntem terminați!

astăzi, 11:32
126

de Cătălin Borangic, istoric:Un grup de părinți dominat de mămiki își dă în stambă pe WhatsApp.Comedia durează și pornește de la un simplu exercițiu de matematică....

O tânără a fost luată pe capotă de o șoferiță care făcea o depășire neregulamentară

astăzi, 11:07
183

O fată de 14 ani a fost accidentată de o tânără de 23 de ani, din localitatea Durneşti, care, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional DN29 D, pe raza localităţii Drisl...