Amenzi de 2000 de lei pentru depozitarea deșeurilor în locurile neautorizate!

Amenzi de 2000 de lei pentru depozitarea deșeurilor în locurile neautorizate!

Liderii administrației locale de la Botoșani vor să crească amenzile pentru depozitarea deșeurilor în alte locuri decât cele autorizate, respectiv pentru cei care aruncă mizeria în altă parte decât în coșurile stradale și containere.

Viceprimarul Cosmin Andrei a anunțat că va propune spre aprobare Consiliului Local Botoșani, ca amenzile aplicate locuitorilor municipiului să fie între 400 şi 2000 de lei.

Nu este vorba de amenzile aplicate agenților economici. Cosmin Andrei își dorește aceste amenzi pentru persoane fizice. Propunerea ar urma să fie introdusă în proiectul de modificare a regulamentului privind salubrizarea în municipiul Botoşani.

În prezent valoarea amenzilor este între 100 la 1500 de lei, iar dacă se plătește în 15 zile, amenda se reduce la jumătate.

„Ca să-i determinăm pe cei care au greşit să-şi îndrepte conduita, am solicitat o majorare a cuantumului acestor amenzi. Este necesară sancţionarea într-un drastic a celor care nu respectă normele de salubrizare a municipiului Botoşani”, a explicat Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean care și-a abandonat familia, a ajuns după gratii

astăzi, 11:10
23

Marți, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nicșeni, au reușit identificarea unui bărbat de 42 de ani din comuna Nicșeni, pe numele căruia era emis de către Judecătoria din Botoșani, ...

Pericol public. Aproape în comă alcoolică la volan

astăzi, 11:05
41

Marți, polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 1 Botoșani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 208 C, au oprit pentru control un autoturism condus de un bă...

APIA Botoșani: Campania de depunere a cererilor unice de plată pentru anul 2020 a fost finalizată

astăzi, 10:57
22

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)- Centrul judetean Botosani informează că a finalizat în data de 9 iulie a.c. campania de primire a cererilor unice de plat...