14 posturi vacante la Nova ApaServ Botoșani

14 posturi vacante la Nova ApaServ Botoșani

Societatea Nova ApaServ Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea a 14 posturi vacante, de la sudor, până la specialist în achiziții publice sau manager financiar.

Se caută un specialist în achiziții publice, cu studii superioare în domeniu sau curs echivalent și experiență de minimum 2 ani. Totodată, în cadrul UIP, secțiunea Proiecte și Strategii, este vacant postul de manager financiar, care poate fi ocupat de persoane cu studii superiore și cinci ani de experiență în domeniul economic. Experiența atestată în derularea unor proiecte guvernamentale reprezintă un avantaj pentru ocuparea postului din urmă.

Totodată, compania organizează concurs un post de referent, cu studii medii, în cadrul Compartimentului de Producție, iar un post de casier este vacant pentru Formația Siret, pentru ocuparea căruia se cer studii liceale.

Se mai angajează:

- un reglor montator, cu studii profesionale sau liceu și un post de instalator apă-canal

- doi ingineri, unul în cadrul Sectorului Dorohoi și un altul la Compartimentul comercial Dorohoi - Darabani

- doi instalatori apă-canal Sector Dorohoi, cu școală profesională sau curs de calificare

- un sudor

- un șofer mașini mare tonaj

- un mecanic utilaj

- un inginer automatist în cadrul Serviciului Monitorizare și Control Tehnic

Dosarele de concurs se depun până pe 15 octombrie. Probele scrise pentru toate cele 14 posturi se vor susține pe 21 octombrie a.c., de la ora 11:00.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
1

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
4

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
418

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...