14 posturi vacante la Nova ApaServ Botoșani

14 posturi vacante la Nova ApaServ Botoșani

Societatea Nova ApaServ Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea a 14 posturi vacante, de la sudor, până la specialist în achiziții publice sau manager financiar.

Se caută un specialist în achiziții publice, cu studii superioare în domeniu sau curs echivalent și experiență de minimum 2 ani. Totodată, în cadrul UIP, secțiunea Proiecte și Strategii, este vacant postul de manager financiar, care poate fi ocupat de persoane cu studii superiore și cinci ani de experiență în domeniul economic. Experiența atestată în derularea unor proiecte guvernamentale reprezintă un avantaj pentru ocuparea postului din urmă.

Totodată, compania organizează concurs un post de referent, cu studii medii, în cadrul Compartimentului de Producție, iar un post de casier este vacant pentru Formația Siret, pentru ocuparea căruia se cer studii liceale.

Se mai angajează:

- un reglor montator, cu studii profesionale sau liceu și un post de instalator apă-canal

- doi ingineri, unul în cadrul Sectorului Dorohoi și un altul la Compartimentul comercial Dorohoi - Darabani

- doi instalatori apă-canal Sector Dorohoi, cu școală profesională sau curs de calificare

- un sudor

- un șofer mașini mare tonaj

- un mecanic utilaj

- un inginer automatist în cadrul Serviciului Monitorizare și Control Tehnic

Dosarele de concurs se depun până pe 15 octombrie. Probele scrise pentru toate cele 14 posturi se vor susține pe 21 octombrie a.c., de la ora 11:00.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Ziua Prematurului, marcată de către medicii botoșăneni: „Uneori plângem în drum spre casă, a două zi o luăm de la capăt, cu alte vieţi micuţe”

astăzi, 19:34
735

Duminică, Ziua Mondială a Prematuritaţii a fost marcată și de către medicii botoșăneni, printr-o serie de evenimente. În spațiul Maternitaţii din Botoşani, de ziua lor,  piticilo...

REZULTATE LOTO 17 NOIEMBRIE 2019

astăzi, 19:15
221

Loteria Română a organizat Duminică, 17 noiembrie, ultimele Trageri Speciale Loto ale lunii noiembrie. Cu această ocazie, Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al cat...

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

astăzi, 18:19
261

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agr...