Weekend friguros, cu ploi și vânt. Câte grade au fost în această dimineață la Botoșani!

Weekend friguros, cu ploi și vânt. Câte grade au fost în această dimineață la Botoșani!
ANM a anunțat că vom avea parte de temperaturi scăzute în acest weekend. De asemenea, meteorologii avertizează că urmează o perioadă de furtuni. În weekend, vremea se va răci accentuat în toată țara, valorile termice urmând să se apropie de media climatologica a perioadei sau chiar să coboare ușor sub această. Maximele termice vor mai urcă la prânz numai spre 20-25 de grade în cea mai mare parte a țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în Luncă Dunării.
 
Instabilitatea atmosferica va fi în diminuare peste tot, doar local la munte urmând să mai cadă unele averse slabe de ploaie, îndeosebi în cursul prânzului, dar și în Moldova în prima parte a zilei de sâmbătă.

Și la Botoșani vremea continuă să se răcească. Astăzi vom avea cer mai mult noros și îndeosebi în prima parte a zilei local va mai ploua. Vântul va sufla slab și moderat din nord-vest, cu unele intensificari în prima parte a zilei. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 15 grade, iar minimele vor coborî până spre 9 grade. Potrivit Meteo Nord-Est, la ora 8.00, în municipiul Botoșani se înregistrau 10,8 grade Celsius (10,6 la Darabani, 12,7 la Ștefănești)

Mâine vremea se va încălzi ușor. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 21 de grade, iar minimele vor coborî până spre 11 grade.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...