Vremea se răcește în toată țara

Vremea se răcește în toată țara

Val de frig în toată țara. Temperaturile scad cu până la zece grade. Meteorologii anunță că vremea se răcește în următoarele zile în toată țară și că în mai multe zone sunt așteptate lapoviță și ninsori.

Astazi, 27 decembrie, meteorologii anunţă că temperaturile rămân scăzute pe tot teritoriul ţării. Vor aparea ploi izolate, iar la munte precipitațiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Cantitățile de apă vor depăși local 10-15 l/mp, iar izolat se vor forma condiții de polei. Vântul va sufla slab spre moderat și va suferi unele intensificări la munte. Maximele se vor înregistra în intervalul 1 – 8 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între -5 şi 2 grade.

În zona Moldovei sunt șanse mari să cadă precipitații sub formă de ploaie. Maxima va urca până la 4 grade Celsius pe timpul zilei și -2 grade pe parcursul nopții. Vântul va sufla moderat și va avea unele intensificări în timpul scurtelor ploi care vor cădea.

Vremea la munte va fi normală termic. Cerul va fi noros şi local vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări mai ales la altitudini mari, unde va viscoli ninsoare şi va spulbera zăpada. Trecător vor fi condiţii de polei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
118

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
76

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
75

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...