Valoarea tichetelor de masă, majorată de la 1 aprilie

Valoarea tichetelor de masă, majorată de la 1 aprilie

Valoarea tichetelor de masă va fi majorată, cel mai probabil începând cu data de 1 aprilie, după ce legea a fost promulgată astăzi, vineri, de preşedintele României, și va fi publicată în Monitorul Oficial.

Proiectul de lege care prevede majorarea tichetelor de masă, de la 15,18 lei, la 20 de lei, a fost adoptat în luna februarie de Camera Deputaţilor şi trimis spre promulgare la data de 2 martie.

Majorarea tichetelor de masă la 20 de lei ar urma să fie aplicată de la data de întâi a lunii următoare celei în care actul normativ se publică în Monitorul Oficial.

"Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 20 de lei. Prevederile prezentei legi intră în vigoare la data de întâi a lunii următoare celei în care prezenta lege se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I", prevede forma noii legi.

Valoarea pe zi a tichetului de masă din România era până acum printre cele mai mici din Europa. Prin comparaţie, în Spania valoarea tichetului este 11 euro, în Belgia este 8 euro, în Franţa este 11,04 euro, în Grecia este 6 euro, iar în Portugalia este 7,63 euro.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
364

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
113

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
156

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...