Unul din cele mai originale locuri de joacă din ţară se găseşte în Botoşani

Acum zece ani, pe meleagurile localității Zăiceşti din judeţul  Botoşani, un profesor de educaţie fizică de la Şcoala Gimnazială ,,Grigore Antipa” din municipiul Botoșani a înfiinţat un loc de joacă cu totul special. Grădina casei - moştenite de la bunicii săi, a prins suflet și culoare fiind transformată în cel mai aerisit și mai spațios loc de agrement pentru copii.

Unul din cele mai originale locuri de joacă din ţară se găseşte în Botoşani

Într-un cadru natural, departe de poluare și de zgomotul cotidian, locul de joacă Sport Relax Zaicesti  îmbină tradiţia şi modernitatea, oferind un ambient plăcut de distracţie micuţilor.

  

Astfel, copii din Botoşani (și nu numai), au participat în perioada vacanţei de vară la programele  clubului Sport Relax, şi-au sărbătorit ziua de naştere, având la dispoziţie piscină exterioară, jacuzzi, teren de fotbal, teren de volei, tenis, handbal,  tiroliană, perete de căţărare şi multe altele. De asemenea, copiii  s-au bucurat  şi de compania simpaticelor animăluţe: ponei, căprioară, păuni, porumbei, etc.

  

În timp, locul de joacă s-a modernizat, iar prin accesarea unui proiect european, s-a construit o piscină interioară avand in completare locuri de joacă, proiectul privind exclusiv activități sportive și de relaxare adresate copiilor cu vârstele cuprinse între 4 și 12 ani, astfel  încât din anul 2016 la Sport Relax se organizează cursuri de înot zilnice dar şi petreceri  aniversare, pe tot parcursul anului.

În decursul celor 10 ani de activitate, sute de copii s-au distrat și s-au dezvoltat frumos într-un cadru natural de calitate inaltă.

La mulţi ani, Sport Relax Zăiceşti!

www.facebook.com/sport.relax.zaicesti 

www.sport-relax-botosani.ro