Un tânăr din Darabani impresionează cu o piesă hip-hop dedicată Alexandrei Măceșanu - VIDEO

Un tânăr din Darabani impresionează cu o piesă hip-hop dedicată Alexandrei Măceșanu - VIDEO

Drama de la Caracal nu a lăsat fără reacții nici tinerii, deși cei mai afectați emoțional au fost părinții, care încă nu înțeleg de ce nu își mai pot crește copii în siguranță, așa cum era în copilăria lor.

Un tânăr de la Darabani a compus chiar o piesă hip-hop dedicată Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, victimele criminalului în serie de la Caracal.

Impresionat de neglijența Poliției Române, eu, împreună cu un prieten Cazan Daniel (Nikolas), am decis să facem o piesă în stil Hip-Hop despre tragedia de la Caracal care a îngrozit România”, și-a explicat Dănuț Adrian Vieriu, alias Dixy, elevul Liceului” Dimitrie Cantemir” gestul său musical.

Acesta a mai precizat că într-o țară membră U.E. în anul 2019 nu se poate accepta asemenea fărădelegi.” Nu e posibil așa ceva... eu ca cetățean român nu sunt de acord să întâmple așa. Mă gândesc acum că în locul acelor fete putea fi oricine... chiar și iubita mea.. credeți-mă că aș lua-o razna, nu e normal așa ceva. Am ajuns să ne fie frică să ieșim pe stradă. La noi trebuie să moară oameni ca să luăm măsuri și nici în acest caz, nimeni nu face nimic. Prin această piesă vrem să aducem o schimbare în România, vrem să batem cumva obrazul Poliției Române. Scopul acestei melodii a fost să deschidem ochii lumii, legat de ceea ce se întâmplă în țara noastră și am avut marea dorință ca piesă să fie ascultată de foarte multă lume, pentru a primii și a ne înțelege mesajul. În prezent suntem mulțumiți de munca depusă și vă oferim această piesă scrisă din inimă, cu durere în suflet și cu drag în același timp, în memoria fetelor ucise în Caracal”, a mai explicat tânărul.

Piesa o puteți asculta și aici:

                 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
21

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
144

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
64

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...