Un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de persoane de pe marginea drumului. Trei persoane au fost rănite

Un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de persoane de pe marginea drumului. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Corni.

Un tânăr de 23 de ani din comuna Corni, în timp ce conducea un autoturism Mercedes Benz pe drumul județean DJ 208 H, dinspre Brehuiești spre Sarafinești, a intrat cu mașina într-un grup de persoane aflate pe marginea drumului.

Ulterior, el a lovit violent o camionetă parcată în zona respectivă. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a intrat sub autoutilitară.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor trei persoane de 39, 29 si 49 de ani, toți din aceeași localitate. El le-a explicat polițiștilor că în primă fază a încercat să evite un grup mai mare de persoane aflate pe partea dreaptă a drumului, intrând în celelalte trei persoane.

Potrivit Poliției, tânărul aflat la volanul Mercedesului nu se afla sub influenta alcoolului. El este cercetat acum pentru vătămare din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
23

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
185

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
150

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...