Un strigat de ajutor - Elena vrea sa se intoarca acasa!

Elena Iulia Baciu, din municipiul Botosani, are 19 ani si grave probleme de sanatate. Tumoare la cap, descoperita inca din copilarie.

A fost operata in Romania, la Fundeni, apoi, fiindca starea de sanatate s-a agravat, a plecat la un spital din Franta. Din decembrie este internata la Spitalul Piti Salpitriere si a suferit pana acum trei operatii la cap pentru a indeparta tumoarea.

A reusit sa ajunga acolo, pentru o operatie, dar a trebuit in cele din urma sa suporte trei interventii. Acum nu se mai descurca cu banii, nu are cu ce sa se intoarca acasa. 

Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, tatal fetei se afla la randul sau internat, inca din luna octombrie anul trecut, la Fundeni. Are cancer. Mai mult, i-a fost amputat un picior, il doare si celalalt si s-ar putea sa i-l amputeze si pe al doilea.

E o familie cu probleme de sanatate. Ei se descurcau daca nu aveau atatea probleme, pentru ca tatal lucra la Administratia Financiara, mama la o magazie. Mai au o fata mai mare, care a avut si ea probleme de sanatate. Deunazi am discutat cu mama fetei si mi-a spus ca e la spital si nu au cu ce veni. Fata e mai bine. Mama sa e multumita. Este foarte credincioasa. Nu a cerut niciodata ajutorul nimanui, s-a descurcat cu ce i-a dat Dumnezeu, dar acum nu mai stie ce sa faca sa ajunga acasa, a spus o vecina, afectata de nenorocirea care a dat peste familia de botosaneni.

Ea insasi a depus ceva bani in cont, putini, dar insemnati. Fiindca orice banut cat de mic conteaza. Pic cu pic se aduna mult.

Cele doua botosanence au nevoie de ajutorul nostru ca sa poata ajunge acasa.

Cei cu sufletul mare o pot face depunand un ajutor financiar in cele doua conturi, fie in lei, fie in euro, deschise la BCR: in euro, la RO14RNCB0579055930130002 sau RO14RNCB0579055930130001 in lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care și-a ucis concubina cu toporul, arestat preventiv

Marţi, 11 August 2020
173

Bărbatul de 56 de ani care și-a ucis concubina, în vârstă de 62 de ani, din comuna Corlăteni, prin lovituri cu toporul, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, adică până ...

Femeie încarcerată la Botoșani, pentru că a vândut un telefon găsit pe stradă

Marţi, 11 August 2020
1503

Păţanie de pomină pentru o femeie de 49 de ani care a găsit pe stradă un telefon mobil pe care s-a gândit să şi-l însuşească. Descoperită de oamenii legii, femeia a fost cercetat...

Undă verde în CL pentru reducerea la jumătate a impozitului pe clădiri datorat de agenții economici pe perioada stării de urgență

Marţi, 11 August 2020
280

În cursul zilei marți, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Botoșani, în care s-a aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea facilităț...