Un medic din Botoșani face publice imagini “dezolante” din curtea spitalului în care lucrează! FOTO

Un medic din Botoșani face publice imagini “dezolante” din curtea spitalului în care lucrează! FOTO
Imagini care înfățișează un sistem sanitar “dezolant" au fost făcute publice de un medic botoșănean.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, medicul Elena Cardaș a publicat imagini de la Secția exterioară a Spitalului Județean Mavromati de la Săveni.

Anexe care arată ca după război, mizerie, tâmplărie învechită, toate acestea au fost suprinse de medic în imaginile pe care le-a făcut publice.

“Aceasta este fata nevazuta a spitalului unde muncesc. Saveni, 2016. E dezolant si salbatic, parca as locui intr-un platou de filmare la Hollywood, lipsesc doar fantomele. Ma simt ca într-un veac de singuratate al lui Garcia Marquez. Ierburile, pasarile, copacii, soparlele, furnicile isi recapata teritoriul de drept in fata omului care se da inapoi si nu mai vrea sa continuie visul cuiva care a luptat poate in Razboiul pentru Independenta. Stiu ca o sa ma judecati pentru ce voi spune, dar independenta aceea pentru care au murit la propriu oamani, nu aduce intotdeauna numai lucruri bune. Noi, cei ramasi vii, nu prea am stiut ce sa facem cu ea", a scris medicul Elena Cardaș, pe rețeaua de socializare. 

În cursul zilei de joi reprezentanții Spitalului Județean vor oferi un punct de vedere, în cadrul unei conferințe de presă, cu privire la cele sesizate de medicul Elena Cardaș. 

Foto: Facebook Elena Cardaș








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
780

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
209

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...