Un deținut a reușit să se urce pe o antenă din curtea Penitenciarului Botoşani! "Vor să ne omoare!" FOTO, VIDEO
UPDATE!

Un deținut a reușit să se urce pe o antenă din curtea Penitenciarului Botoşani! "Vor să ne omoare!" FOTO, VIDEO
Spiritele s-au agitat din nou, la Penitenciarul Botoșani, după aparenta liniște de joi dimineață. Una dintre persoanele private de libertate, care de două zile protestează, a reușit să se urce pe o antenă din curtea unității de detenție.

Deținutul strigă “Vor să ne omoare" și a amenințat că în semn de solidaritate cu colegii săi din întreaga țară care protestează ar sări și în gol. Alte cinci persoane sunt în continuare pe acoperișul curții de plimbare.

În continuare, în ajutorul lucrătorilor de la Penitenciarul Botoșani sunt și mascații, pregătiți să intervină în orice moment dacă situația o va impune. 

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, la Botoșani deținuții care manifestau în curtea de plimbare au abandonat protestul și au intrat în spațiile de cazare la ora 00.45.

5 deținuți își mențin protestul pe acoperișul curții de plimbare, în timp ce 268 de deținuți au refuzat hrana. De asemenea, deținuții unei secții de cazare se manifestă zgomotos, lovind grilajele camerelor. 

UDPATE:
La un moment dat deținutul a coborât de pe un stâlp, dar nu cu gândul de a renunța la protest. Un alt deținut i-a dat un tricou pe care și l-a pus peste cap apoi a urcat din nou în vârful antenei.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
9

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
201

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
29

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...