Un deținut a reușit să se urce pe o antenă din curtea Penitenciarului Botoşani! "Vor să ne omoare!" FOTO, VIDEO
UPDATE!

Un deținut a reușit să se urce pe o antenă din curtea Penitenciarului Botoşani! "Vor să ne omoare!" FOTO, VIDEO
Spiritele s-au agitat din nou, la Penitenciarul Botoșani, după aparenta liniște de joi dimineață. Una dintre persoanele private de libertate, care de două zile protestează, a reușit să se urce pe o antenă din curtea unității de detenție.

Deținutul strigă “Vor să ne omoare" și a amenințat că în semn de solidaritate cu colegii săi din întreaga țară care protestează ar sări și în gol. Alte cinci persoane sunt în continuare pe acoperișul curții de plimbare.

În continuare, în ajutorul lucrătorilor de la Penitenciarul Botoșani sunt și mascații, pregătiți să intervină în orice moment dacă situația o va impune. 

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, la Botoșani deținuții care manifestau în curtea de plimbare au abandonat protestul și au intrat în spațiile de cazare la ora 00.45.

5 deținuți își mențin protestul pe acoperișul curții de plimbare, în timp ce 268 de deținuți au refuzat hrana. De asemenea, deținuții unei secții de cazare se manifestă zgomotos, lovind grilajele camerelor. 

UDPATE:
La un moment dat deținutul a coborât de pe un stâlp, dar nu cu gândul de a renunța la protest. Un alt deținut i-a dat un tricou pe care și l-a pus peste cap apoi a urcat din nou în vârful antenei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Din 2021 întregul personal din spitalele publice va fi remunerat după aceeaşi grilă de salarizare

Joi, 22 Octombrie 2020
536

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a precizat în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Sindicatelor TESA din Sănătate că de anul viitor întregul ...

Dacă tot ne place soluția suedeză: Scandinavii le recomandă vârstnicilor să nu se mai izoleze în case

Joi, 22 Octombrie 2020
320

Guvernul suedez le-a transmis joi persoanelor vârstnice că nu mai este necesar să se autoizoleze, argumentând cu ratele de infectare cu coronavirus mai reduse decât în primă...

Fermierii din trei comune din Botoșani nu-și mai pot adăpa animalele în râul Burla în urma accidentului ecologic de la Depozitul Ecologic de Deșeuri Stăuceni

Joi, 22 Octombrie 2020
563

Primăriile comunelor Stăuceni, Gorbănești și Blândești au fost anunțate astăzi că adăparea animalelor în râul Burla este interzisă. Zeci de familii din cele trei comune r...