Un copil a ajuns la spital după ce a înghiţit capacul unui pix

Un copil a ajuns la spital după ce a înghiţit capacul unui pix

Un copil de doi ani a ajuns la spital după ce a înghiţit, din greşeală, capacul unui pix. Cum bucata de plastic i-a rămas acestuia blocată în căile aeriene, părinţii au sunat la 112.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în Botoşani, când copilul se juca în apropierea părinţilor. La un moment dat, micuţul a observat capacul unui pix, pe care l-a băgat în gură, de curiozitate. Bucata de plastic a alunecat pe gât, iar micuţul a început să aibă dificultăţi tot mai mari în respiraţie.

În momentul în care părinţii au realizat că nu pot scoate capacul cu forţe proprii, au apelat serviciul 112, la faţa locului fiind direcţionat echipajul de terapie intensivă al SMURD.

Cadrele medicale i-au acordat micuţului primul ajutor, după care l-au transportat la Pediatrie pentru a fi ţinut sub observaţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
11

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
36

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
366

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...