Un cântăreț de muzică populară s-a stins din viață. Era infectat cu coronavirus

Un cântăreț de muzică populară s-a stins din viață. Era infectat cu coronavirus

Nelu Bălășoiu, cunoscut interpret de muzică populară, a încetat din viață marți dimineață, la 71 de ani. Acesta se afla internat la Spitalul din Suceava.

Din spusele fiului său, acesta a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus pe data 18 aprilie și se afla în comă din cauza unui accident vascular cerebral, produs la scurt timp după confirmarea diagnosticului.

„Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate, tata a fost testat ieri, iar astăzi a venit confirmarea , este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă”, a transmis fiul său cu câteva zile înainte să moară.

Astăzi a venit și crunta veste, fiul său anunțând pe Facebook decesul îndragitului cântăreț.

Din păcate, tatăl meu a încetat din viață în această dimineață, în urma atacului vascular suferit săptămâna trecută! Vă rog din suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântării! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru faptul că v-ați rugat pentru el!”, a scris Ionuț Bălășoiu.

Nelu Bălățoiu și-a manifestat încă din tinerețe înclinația față de muzica popular, domeniu spre care a fost indrumat de tatăl său, dar și de marea cântăreață Maria Lătărețu.

(Anca Savel)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
150

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
106

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
95

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...