Un botoșănean care are și casă la Vatra Dornei a rămas fără mașină! Un vecin credea că e abandonată și voia să o vândă la fier vechi!

Un botoșănean care are și casă la Vatra Dornei a rămas fără mașină! Un vecin credea că e abandonată și voia să o vândă la fier vechi!

Un botoșănean care are și o casă la Vatra Dornei s-a trezit că cineva i-a furat mașina, după ce o parcase la finele lui august în fața casei din localitatea montană. Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată ieri de un bărbat de 41 de ani din județul Botoșani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate, parcat pe raza localității.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la sfârșitul lunii august 2019, bărbatul a achiziționat un autoturism vechi pe care l-a parcat pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, în fața imobilului pe care-l deține, urmând să-l transporte în județul Botoșani în vederea recondiționării, iar în dimineața zilei de 24.09.2019, în jurul orei 08.30, a constatat lipsa acestuia.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un localnic de 49 de ani, care a recunoscut faptul că, în luna septembrie 2019 a observat autoturismul parcat pe marginea părții carosabile și s-a gândit că este abandonat, fapt pentru care,  în cursul zilei de 23.09.2019, l-a transport în curtea imobilului unde locuiește, urmând să-l comercializeze la un centru de colectare a deșeurilor de materiale feroase.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, autoturismul fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
4

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
33

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...