Un botoșănean a dormit cu chiriașul mort în camera alăturată

Un botoșănean a dormit cu chiriașul mort în camera alăturată

Un botoşănean care locuieşte într-un bloc din centrul oraşului a apelat serviciul 112 în prima zi din an după ce a descoperit că bărbatul cu care împărțea apartamentul zăcea mort în pat.

Din câte se pare, cel decedat, în vârstă de 56 de ani, din Unţeni, obişnuia să frecventeze mediile persoanelor fără adăpost, consumând băuturi alcoolice.

Proprietarul apartamentului le-a spus poliţiştilor că vineri a fost plecat de acasă, iar seara, când s-a întors şi-a văzut colegul de apartament întins în pat în camera în care dormea. Având lumina închisă, acesta a presupus că dormea şi a mers să se culce.

A doua zi acesta a constatat, însă, că cel pe care îl găzduia era fără suflare.

A sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul, care survenise cu mai multe ore înainte de a fi găsit.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceştia au solicitat efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
275

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5306

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
207

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...