Un botoșănean a dormit cu chiriașul mort în camera alăturată

Un botoșănean a dormit cu chiriașul mort în camera alăturată

Un botoşănean care locuieşte într-un bloc din centrul oraşului a apelat serviciul 112 în prima zi din an după ce a descoperit că bărbatul cu care împărțea apartamentul zăcea mort în pat.

Din câte se pare, cel decedat, în vârstă de 56 de ani, din Unţeni, obişnuia să frecventeze mediile persoanelor fără adăpost, consumând băuturi alcoolice.

Proprietarul apartamentului le-a spus poliţiştilor că vineri a fost plecat de acasă, iar seara, când s-a întors şi-a văzut colegul de apartament întins în pat în camera în care dormea. Având lumina închisă, acesta a presupus că dormea şi a mers să se culce.

A doua zi acesta a constatat, însă, că cel pe care îl găzduia era fără suflare.

A sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul, care survenise cu mai multe ore înainte de a fi găsit.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceştia au solicitat efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pot fi obligați angajații să se vaccineze anti-Covid? Ce spun specialiștii.

Miercuri, 20 Ianuarie 2021
398

Legal, angajatorii români nu-și pot obliga salariații să se vaccineze anti-COVID, pentru că nu au o bază pentru a solicita așa ceva. Tehnic însă, ei pot impune anumite condiții, in...

Ultimul vaccin Pfizer omoară noua tulpină de Covid-19?

Miercuri, 20 Ianuarie 2021
372

Câteva studii preliminare indică faptul că ultimul vaccin făcut de Pfizer și BioNTech este eficient pentru noua tulpină din Marea Britanie.Unele studii preliminare indică faptul că ul...

Un nou portar pentru CSM Botoșani! Are 2 goluri în Liga Zimbrilor

Miercuri, 20 Ianuarie 2021
111

CSM Botoșani a făcut a doua mutare a iernii. Conducerea formației din Liga Zimbrilor a căzut la un acord cu Crăciunescu Eugen, un portar de doar 21 de ani.Acesta vine liber de contract, după...