Un bărbat şi-a înghiţit proteza în somn şi a fost trimis de urgenţă la Iaşi!

Un bărbat şi-a înghiţit proteza în somn şi a fost trimis de urgenţă la Iaşi!

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în localitatea Cerneşti. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a sunat la 112 de acasă, speriat de ceea ce i se întâmplase în somn.

De mai mulţi ani, acesta are montată o proteză dentară, pe care însă nu o dă jos seară de seară. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seară, când bărbatul s-a culcat cu dispozitivul dentar în gură. Doar că la o bucată de noapte acesta s-a trezit sufocat şi cu o senzaţie de vomă, realizând că şi-a înghiţit proteza.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care i-a acordat primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe.

De acolo, medicii au decis trimiterea lui la Iaşi, unde medicii specialişti i-au scos bucata de proteză, după care l-au trimis înapoi la Botoşani pentru a fi internat şi ţinut sub supraveghere medicală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
151

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
279

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
128

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...