TURCANU: Tariceanu e vinovat ca PNL a ajuns in opozitie!

TURCANU: Tariceanu e vinovat ca PNL a ajuns in opozitie!

 FLORIN TURCANU: Colegii de la PD-L si PSD au inceput macelul!  

Din solidaritate cu primarii si viceprimarii care s-au trezit in opozitie, deputatul liberal Florin Turcanu este hotarat sa nu ii mai ofere sprijinul sau, la urmatoarele alegeri din cadrul partidului, actualului presedinte PNL, Calin Popescu Tariceanu!

Asta e pozitia mea si o voi sustine si in Delegatia noastra permanenta, cand vom analiza pe cine sprijinim, pentru ca PNL a avut o zestre foarte buna, istorica, un 20%, si nu poti lua hotarari fara sa respecti minimul democratiei. Fara sa consulti filialele din Romania sa arunci formatiunea in opozitie!, a precizat Florin Turcanu.

Optiunea sa va merge, conform celor declarate, catre liberalul Crin Antonescu.

Florin Turcanu spune insa ca mai ingrijorat este pentru alesii locali PNL, respectiv primarii si viceprimarii din teritoriu.

Deja colegii de la PD-L si PSD au inceput macelul. Incearca sa schimbe viceprimarul de la Ripiceni, de la Adaseni. Usor, usor vor ajunge la toti cei care sunt viceprimari si PNL nu are majoritatea in Consiliul Local. Lucru care este o mare pierdere fiindca un partid puternic trebuie sa aiba structuri puternice. Ori, structurile puternice sunt consilierii locali, viceprimari, primari, consilieri judeteni si municipali, a completat Turcanu.

Prin indepartarea lui Tariceanu, spune Turcanu, PNL ar avea o conducere abila si puternica, apta sa faca tot ce e posibil pentru a ajunge fie la guvernare, fie sa sustina un guvern minoritar.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă zi, o nouă activitate în teritoriu a echipei ALDE de la municipale și o zonă în care timpul a stat în loc

astăzi, 11:25
15

Comunicat de presă:Roxana Florentina Țurcanu, candidata ALDE la Primăria Botoșani, împreună cu o parte din echipa sa de campanie a desfășurat joi, o acțiune de întâlnire ...

24 de ore de Cod galben de instabilitate atomosferică în Botoșani. Se anunță furtuni și grindină

astăzi, 11:17
157

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineață, o avertizare de tip Cod galben de instabilitate atmosferică, inclusiv pentru județul Botoșani.Perioada de referinț...

Marius Budăi: „Domnilor Flutur și Șoptică, nu fiți lași și cereți-i lui Orban să mărească pensiile cu 40% celor 90.000 de pensionari din Botoșani”

astăzi, 11:08
35

Comunicat de presă:PSD apără legea pensiilor și majorarea cu 40% de la 1 septembrie. La nivel național PSD a inițiat o petiție semnată de peste 800.000 de pensionari din fiecare județ, in...