Tras pe dreapta de poliţiştii de frontieră, nu a putut prezenta actele maşinii!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut au depistat în trafic un cetățean român aflat la volanul unui autoturism radiat din circulaţie. 

Tras pe dreapta de poliţiştii de frontieră, nu a putut prezenta actele maşinii!

În data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic pentru control pe raza localității de frontieră Ghireni, județul Botoșani, un autoturism marca Renault Laguna, înmatriculat în Germania, condus de cetățeanul român Mihail S., în vârstă de 45 de ani.

La controlul de frontieră efectuat de poliţiştii de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere și actele autoturismului, declarând că nu le are asupra sa.

Poliţiştii de frontieră au constatat în urma verificărilor suplimentare că autoturismul este radiat din circulaţie de autoritățile germane.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
288

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
97

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
292

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...