Toti inspectorii ISJ Botosani, in control la Grupul Scolar "Dr. Mihai Ciuca" Saveni!

Toti inspectorii ISJ Botosani, in control la Grupul Scolar "Dr. Mihai Ciuca" Saveni!

ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani

ADA MACOVEI: "Luam in calcul chiar si schimbarea directorilor, daca va fi cazul! Daca tot vorbim de masuri de protejare a elevilor, sa vorbim si de masuri de protejare a cadrelor didactice de furia, nejustificata sau justificata, a parintilor sau a celorlalti colegi".

Incepand de astazi, inspectorii ISJ Botosani, de la toate disciplinele studiate la scoala generala si invatamantul liceal, au demarat un control frontal la Grupul Scolar "Dr. Mihai Ciuca" Saveni si Scoala Generala care functioneaza in aceeasi incinta.

Inspectia se va desfasura pe parcursul a trei zile, sefa Educatiei botosanene avertizand ca, daca se va impune, va recurge chiar si la demiterea directorilor.

In cadrul acestei inspectii vor fi analizate atat activitatea cadrelor didactice, cat si activitatea conducerii unitatii si a persoanelor din subordine.

"Au fost anuntati de aceasta inspectie inca de saptamana trecuta. Daca e nevoie, se va merge si saptamana viitoare. Sunt foarte multe probleme identificate acolo in ultimul an, inclusiv pe violenta. Daca tot vorbim de masuri de protejare a elevilor, sa vorbim si de masuri de protejare a cadrelor didactice de furia, nejustificata sau justificata, a parintilor sau a celorlalti colegi. Luam in calcul chiar si schimbarea directorilor, daca va fi cazul", a precizat Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani, facand referire la Mihai Paduraru, directorul Scolii Generale, si Decebal Copilet, directorul Grupului Scolar "Dr. Mihai Ciuca" din Saveni.

Reamintim ca ultimul incident grav petrecut la Saveni a fost semnalat in luna februarie a acestui an, cand mama unei eleve a agresat-o pe profesoara de engleza a fiicei sale, pe motiv ca ar fi subevaluat activitatea fetei la clasa. Directorul unitatii a decis ca profesoara sa nu mai predea la clasa respectiva.
 Vezi si Profesor batut crunt de un elev, intr-un liceu din Saveni

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
130

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
210

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
96

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...