Tendințe în alegerea ținutelor de cununie

Tendințe în alegerea ținutelor de cununie

   Sursă foto: https://pixabay.com/photos/wedding-couple-marriage-ceremony-1353829/

În fiecare an tendințele oscilează destul de mult, însă când vine vorba de rochii de cununie, trendul rămâne destul de liniar, la fel și încălțămintea cu toc.

Rochii diafane, scurte în nuanțe pastelate sunt mereu în atenția viitoarelor mirese, însă în acest an am observat câteva opțiuni ceva mai curajoase și deosebite.

Costumul clasic

Costumul office purtat ca și ținută pentru ziua cea mare este în mare vogă anul acesta. Fie că vorbim de pantaloni țigaretă, evazați călcați cu dungă sau o fustă scurtă creion, acest gen de ținută este o alegere foarte stilată. În ciuda simplității unei astfel de combinații, accesorizarea potrivită și alegerea corectă a croielii este esențială pentru a avea un look impecabil. Pentru o notă glam, se poate adăuga fie o pereche de cercei candelabru, fie o pălărie fedora într-o nuanță asemănătoare costumului.

Salopeta elegantă

Salopeta a prins popularitate în rândul fashionistelor, iar viitoarele mirese nu se lasă nici ele mai prejos lăsând deoparte modele simple de rochii de cununie civilă. Fie că vorbim de salopete scurte de inspirație anii `20, brodate cu mărgele și paiete fine, fie că e voba de cele lungi, ambele opțiuni sigur vor atrage atenția. Recomandată este alegerea unor nuanțe foarte pale sau chiar a unui alb imaculat. Aici pantofii pot crea un contrast interesant. Roșul, albastru electric sau poate chiar un galben pai sunt alegeri curajoase pentru o astfel de ocazie. Fiind vorba de o piesă vestimentară cu un croi deosebit, accentul pe accesorii nu mai este neapărat necesar.

Fusta de piele

Fusta de piele și topul de dantelă este de departe cea mai cool combinație pentru o cununie civilă. Fusta din piele fină albă, nude sau roz pal împreună cu un top simplu din dantelă fină chantily sigur vor crea un ansamblu demn de revistele de modă. Sigur că aici intervine și curajul persoanei care ar purta o astfel de ținută deoarece nu este deloc obișnuită, ceea ce poate crea controverse în rândul invitațiilor. Datorită faptului că ținuta în sine este deja destul de extravagantă, încălțămintea trebuie să fie simplă. O pereche de sandale simple cu două barete și toc înalt sunt ideale.

Sigur că multe vor merge pe variante clasice precum rochiile babydoll sau cele lungi diafane, însă acum ar fi momentul pentru un plus de creativitate și extravaganță. O ținută unică pentru o zi minunată din viața fiecărei femei.