Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bucuria de a dărui 2.000 de zâmbete semenilor noștri: Campanie inițiată la Botoșani!

astăzi, 17:00

Parohia „Nașterea Maicii Domnului" Pacea, Botoșani, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Mihai Eminescu " din Ipotești, Colegiul Național „A. T. Laurian" d...

SURSE Mega anchetă a Parchetului General după ce aproape 300 de oligarfi și infractori ruși ar fi obținut buletine românești!

astăzi, 16:04

Circa 300 de cetățeni ruși au obținut, în perioada recentă, documente de identitate românești în mod fraudulos, situație care face obiectul unei anchete ample a Parchetului Ge...

Botoșani: Mai multe persoane, vizate într-un dosar de trafic de droguri de risc. Trei indivizi prinși cu 31 de kg de canabis în troler!

astăzi, 15:34

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani și cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Inves...