Spanac cu orez (de post)
Stiri BotosaniLuni, 11 Aprilie 2011Actualitate66 vizualizăriMod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.
Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.
Pofta buna!
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!
5
În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...
Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)
120
La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...
MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu
61
Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2024 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 1.17 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici