Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Casă distrusă de flăcări, proprietarul a ajuns la spital cu arsuri pe față și mâini!

Saturday, 13 December 2025

Un bărbat din localitatea Grivița, comuna Cordăreni, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu. Incidentul s-a produs sâmbătă seară. La caz s-au deplasat po...

Leo Grozavu, furios după FC Argeș – FC Botoșani 0-0: ”Luptă oarbă!”

Saturday, 13 December 2025

FC Argeș și FC Botoșani au remizat la Mioveni, scor 0-0, în cadrul unui meci din etapa cu numărul 20 a Ligii 1. Formația oaspete a ratat șansa de a urca temporar pe prima poziție. Leo ...

„Nu e nimeni ca el!” Fostul jucător al FCSB, fermecat de vedeta Botoșaniului: „Fotbalist de zeci de milioane”

Saturday, 13 December 2025

„Nu am văzut calitate mai mare” Sebastian Chitoșcă (33 de ani) a vorbit despre fotbalistul pe care îl consideră „numărul 1” din punct de vedere tehnic în Su...