Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gata, pleacă de la Dinamo! Meciul de la Botoșani i-a semnat sentința

astăzi, 14:40

Stipe Perica (30 de ani) va pleca de la Dinamo în iarnă, sunt informațiile de ultimă oră obținute de GSP.ro. Așa cum a lăsat să se înțeleagă și Andrei Nicolescu în declara...

Rogobete anunță controale în toate spitalele din țară, după explozia din Buftea. „Nu vreau să mă gândesc ce o să fie la iarnă”

astăzi, 13:58

Ministrul Sănătății, Alexandru Rogobete, a declarat miercuri, la Digi24, că este îngrijorat de numărul exploziilor care au avut loc în ultimele săptămâni, avertizând c...

Sebastian Mailat, inclus și în echipa etapei a XVII-a!

astăzi, 13:40

Desemnat MVP-ul partidei FC Botoșani – Dinamo București, scor 1-1, Sebastian Mailat a fost inclus de cei de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și în „11” ideal al etapei...