Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident cu patru victime, în această seară, la marginea orașului Botoșani! - FOTO

astăzi, 19:12

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din municipiul Botoșani spre Suceava. În evenimentul rutier au f...

Urșii de la Comănești ajung, duminică, la Săveni și Ungureni!

astăzi, 17:50

Comuna Ungureni și orașul Saveni găzduiesc duminică, 28 decembrie 2025, cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional „Datini și Obiceiuri de Iarnă pe Valea Jijiei”, un evenime...

Aștepți un colet, dar ți se cere "actualizarea adresei"?

astăzi, 16:08

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează că perioada aglomerată a Sărbătorilor este un prilej exploatat de atacatori. Aceștia profită de activitățile de sezon ...