Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mitică Dragomir nu-i dă nicio șansă lui FC Botoșani la titlu. Pe cine vede „Oracolul din Bălcești” campioană în SuperLiga!

astăzi, 12:19

Dumitru Dragomir consideră că FC Botoșani, locul 2 în SuperLiga, nu are puterea să se lupte pentru titlu. Pe cine vede fostul președinte al LPF campioană la finalul ediției 2025-2026. ...

A agresat un bărbat, apoi a urcat în mașină și a distrus ușa unui local public!

astăzi, 10:56

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămâni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 29 de ani, din comuna Coșula, cercetat sub aspectul comite...

Cum a ajuns unul dintre cei mai bogați oameni din Ucraina să dețină act de naștere la Botoșani!

astăzi, 10:14

Oamenii de afaceri Roman Lunin și Oleg Pyavka din Ucraina ar fi obținut în mod fraudulos acte de naștere românești în perioada 2023-2024, prezentând la Serviciile de Eviden...