Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Pancu nu se poate baza pe Louis Munteanu cu FC Botoșani! Absențe mari la CFR

Thursday, 18 December 2025

Duelul dintre FC Botoșani și CFR este programat vineri, 19 decembrie, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1. În goana după locurile de play-off, CFR nu își mai permite pa...

De Crăciun, fii mai bun! Vizită a jandarmilor din Botoșani la un centru pentru copii cu nevoi speciale! (Foto)

Thursday, 18 December 2025

Astăzi, 18 decembrie, jandarmii botoșăneni au vizitat Centrul de zi pentru copii cu nevoi speciale ,,Șansa mea" din municipiul Botoșani, din dorința de a aduce un zâmbet pe fețele co...

Botoșăneanul Adrian Tîrzioru, în topul golgheterilor Ligii Zimbrilor!

Thursday, 18 December 2025

Adrian Tîrzioru, interul stânga al grupării CSU Suceava, se află pe podiumul marcatorilor Ligii Naționale de handbal masculin la jumătatea întrecerii. Jucătorul în v&ac...