Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Șoferi sancționați și roți blocate în urma unei acțiuni ale polițiștilor locali!

astăzi, 19:06

În data de 13 noiembrie 2025, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere, în colaborare cu reprezentanții S.C. Eltrans S.A., au acționat în parcările...

Concedierile bat la ușă, nimeni nu va mai scăpa din 2026: Ilie Bolojan anunță că și MAI, Sănătatea și Educația au intrat pe "lista neagră"

astăzi, 18:25

Premierul Ilie Bolojan, a vorbit, vineri, la Radio Europa Liberă, despre deficitul bugetar și riscul de a pierde banii din PNRR, spunând că reforma din administrația locală și centrală tr...

Controale în Botoșani pentru prevenirea muncii ilegale în rândul străinilor!

astăzi, 16:58

Polițiștii de imigrări din Botoșani, împreună cu reprezentanți ai altor structuri de ordine publică, au desfășurat în această săptămână acțiuni pentru verificarea respe...