Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Momente încărcate de emoție pentru deținuții din Penitenciarul Botoșani! - FOTO

astăzi, 15:00

Pentru persoanele private de libertate, această perioadă este una a dorului. De aceea, Penitenciarul Botoșani, prin specialiștii săi, organizează activități care apropie deținuții de familie...

Aproape 3000 de persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în acest an!

astăzi, 14:13

În perioada ianuarie-noiembrie 2025, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forț...

Nervi pentru românii care se întorc acasă de sărbători. Marile aeroporturi din Europa anunță greve toată luna decembrie!

astăzi, 12:55

Unele greve au fost anunțate din timp, cum ar fi cele de pe aeroporturile din Italia, însă pot exista cazuri în care acestea să fie anunțate doar cu câteva ore înainte. Că...