Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angajatul unui magazin din Botoșani a sunat la Poliție și a reclamant că o tânără beată forțează intrarea!

astăzi, 15:55

În data de 24 noiembrie, în jurul orei 15:01, ofițerul de serviciu al instituției, a preluat o sesizare telefonică formulată de angajatul unei unități de alimentație publică cu pun...

Femeie transportată la Urgențe, după ce a fost găsită căzută pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 15:36

În urmă cu patru zile, în jurul orei 18:15, în urma unui apel telefonic, ofițerul de serviciu al Poliției Locale, a direcționat patrula auto cu atribuții în domeniul ordin...

”Sirat” - Recomandarea săptămânii Cinema Unirea Botoșani - VIDEO

astăzi, 15:05

Un bărbat și fiul său ajung la un rave pierdut în munții Marocului în căutarea surorii/fiicei dispărute cu luni în urmă la o altă petrecere similară. Ajutați de un grup de ...