Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nu a acordat prioritate pietonilor, însă polițiștii au mai descoperit ceva când i-au cerut actele!

Sunday, 14 December 2025

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani au oprit pentru control, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, un autoturism condus de către un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitat...

Botoșănean reținut după ce s-a apropiat prea mult de soția lui, pe care a și amenințat-o!

Sunday, 14 December 2025

Sâmbătă, 13 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 36 ani, din municipiul Botoșa...

Incendiu de amploare la un uscător de cereale, pompierii botoșăneni au luptat șase ore cu flăcările!

Sunday, 14 December 2025

Incendiul s-a produs pe strada Progresului din municipiul Dorohoi. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu trei autospeciale de stinger...