Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra, tânăra din Botoșani, cea mai pricepută vorbitoare din România și Republica Moldova! (Foto)

Sunday, 23 November 2025

Botoșăneanca noastră care, în primăvară la Praga, câștiga locul I la Discursuri Improvizate la nivel internațional, este din nou pe drumul spre un succes la fel de răsunător. Alex...

Botoșăneancă lovită de o mașină, în Gura Humorului, chiar pe trecerea de pietoni!

Sunday, 23 November 2025

La data de 22.11.2025, în jurul orei 17:05, polițiștii Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost sesizaţi despre faptul că pe b-dul Bucovinei, de pe raza orașului Gura Humorului, s-a p...

Incendiu într-o comună din Botoșani, locuință salvată de pompieri după ce foișorul a fost cuprins de flăcări!

Sunday, 23 November 2025

Un incendiu s-a produs, în această dimineață, într-o gospodărie din localitatea Unțeni. Acoperișul unui foișor lipit de casă a luat foc, cel mai probabil, din cauza unui coș de fu...