Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revelația Superligii, la ora bilanțului: „Nu putem face transferuri, fotbaliștii susțin că soțiile nu pot ajunge aici la mall”

astăzi, 17:00

Echipa de fotbal FC Botoșani a terminat acest an pe locul 3, după 21 de etape scurse, foarte aproape de a se salva de la retrogradare, în condițiile în care obiectivul era evitarea retr...

Incendiu la o locuință din municipiul Dorohoi, proprietarul găsit inconștient de vecini!

astăzi, 15:10

Un incendiu violent s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Solidarității din municipiul Dorohoi. O anexă a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil, d...

Botoșănean reținut de polițiști, a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,96 mg/l!

astăzi, 14:15

La data de 24 decembrie 2025, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 66 de ani, din comuna V...