Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Doi tineri, aflați pe o motocicletă, răniți într-un ACCIDENT!

astăzi, 19:14

Un accident rutier s-a petrecut, luni după-amiază, pe un sector de drum din Darabani, județul Botoșani. Evenimentul a avut loc într-o intersecție marcată cu trecere de pietoni. ...

Accident într-o localitate din Botoșani: Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale!

astăzi, 18:20

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în localitatea Victoria, comuna Stăuceni. În eveniment au fost implicate un autoturism și un microbuz. La fața locului s...

CCR dinamitează reforma Guvernului Bolojan: legea pensiilor speciale, neconstituțională!

astăzi, 17:32

Curtea Constituțională a pronunțat, luni, 20 octombrie 2025, decizia în privința sesizării depuse de Înalta Curte de Casație și Justiție privind noua lege a pensiilor magistrațilo...