Spanac cu orez (de post)

Spanac cu orez (de post)
Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
5

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
120

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
61

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...