Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Mitropolit va boteza cel de-al treilea copil al unui preot din Botoșani!

Tuesday, 18 November 2025

Duminică, 23 noiembrie 2025, în parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Tudor Vladimirescu, comuna Albești, județul Botoșani, va fi prilej de îndoi...

Expoziția „Doar viorile au rămas – Alma și Arnold Rosé”, la Memorialul Ipotești!

Tuesday, 18 November 2025

Atunci când muzica schimbă existențe. Destinul tragic a două personalități de referință ale scenelor muzicale și ale artelor spectacolului austriece și europene – Alma (1906-1944)...

Premieră la Teatrul ”Mihai Eminescu”: Spectacolul ”Desculț în parc”

Tuesday, 18 November 2025

Duminică, 23 noiembrie de la ora 19.00, publicul este invitat la premiera spectacolului „Desculț în parc” de Neil Simon.  Regia artistică: Vlad Cepoi Scenografia: Vladimi...