Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți tineri au furat pepeni verzi și caise de pe o tarabă din Piața Mare! (Foto)

Monday, 14 July 2025

Polițiștii locali au sesizat pe camerele de supraveghere cum mai mulți tineri au furat fructe din Piața Centrală. Cei cinci botoșăneni au intrat în mod fraudulos în piață, esca...

​Setci și plase de pescuit, ridicate de polițiști de la Stânca! (Foto)

Monday, 14 July 2025

Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani au desfășurat, o acțiune pe lacul de acumulare Stânca-Costești, în baza Planului de acțiune comun al Insp...

Nicușor Dan și-a publicat declarația de avere. Ce venituri și datorii are șeful statului!

Monday, 14 July 2025

Președintele României, Nicușor Dan, și-a publicat declarația de avere pe site-ul Administrației Prezidențiale și a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, detalii privind f...