Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii au descins în casa unui adolescent de 18 ani și au plecat cu 10 kilograme de materiale pirotehnice!

astăzi, 12:02

Sâmbătă, 13 decembrie, polițiștii din Dorohoi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în comuna Văculești, la domiciliul unui tadolescent de 18 ani. Acest...

„Punct și de la cap(tăm atenția)”, la Școala Cristești!

astăzi, 10:34

Școala Gimnazială Nr. 1 Cristești anunță lansarea revistei școlare „Punct și de la cap(tăm atenția)”, un proiect educațional realizat la finalul anului 2025 de cadrele didactice ...

Valeriu Iftime a intrat în direct după FC Argeș - Botoșani și a spus ce îi lipsește echipei!

astăzi, 09:57

FC Botoșani a remizat în meciul din etapa 20 a SuperLigii, cu FC Argeș, 0-0, iar patronul Valeriu Iftime a declarat că echipa are nevoie neapărat de întări pentru a se putea menține ...