Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premii obținute de elevii Școlii Populare de Arte din Botoșani! (Foto)

astăzi, 13:00

Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani a fost răsplătită cu trei premii frumoase și importante. Astfel, Premiul II a fost obținut de Lazăr Claudia, coordonator pr...

O asistentă medicală, mamă a doi copii, are urgent nevoie de noi!

astăzi, 12:34

Viața Angelei s-a schimbat dramatic în ultimele luni. Mamă a doi copii și asistentă medicală, obișnuită cu un ritm de viață dedicat familiei și profesiei, a primit un diagnostic care i...

Botoșaniul nu renunță la focul de artificii din noaptea dintre ani!

astăzi, 12:10

În timp ce marile orașe din România renunță la focul de artificii din noaptea dintre ani și optează pentru joc de lumini, lasere și drone, Botoșaniul se încăpățâneaz...