Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Anuala artiștilor botoșăneni” revine pe simeze la Botoșani!

astăzi, 19:10

Muzeul Judeţean Botoșani găzduiește, în perioada 5 decembrie 2025 – 5 ianuarie 2026, în spațiul Galeriilor de Artă „Ștefan Luchianˮ Botoșani,  expoziția ”A...

Campanie umanitară la meciul FC Botoșani – Rapid: „Roș-alb-albaștrii” joacă luni și pentru Luca Dupac

astăzi, 18:25

La partida FC Botoșani – Rapid București, programată luni, 8 decembrie, ora 20:30, pe Stadionul „Municipal”, se va derula o nouă campanie umanitară. După ce în trecut ...

30 de copii din Todireni l-au primit pe Moș Nicolae!

astăzi, 17:05

Vineri, în Ajun de Moș Nicolae, 30 de copii de la Liceul Tehnologic Todireni, cu vârste între 7 și 14 ani, copii din familii cu posibilități modeste, dar cu visuri mărețe, au t...