Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A început campania electorală pentru alegerile parțiale din comuna Mihai Eminescu!

Saturday, 22 November 2025

Potrivit cadrului legal, campania electorală pentru alegerile locale parțiale începe cu 15 zile înainte de data desfășurării alegerilor, respectiv astăzi, 22 noiembrie şi se î...

Săptămâna Educației Globale, marcată și de elevii din Albești! (Foto)

Saturday, 22 November 2025

În perioada 17–21 noiembrie 2025, elevii și cadrele didactice din cadrul  Școlii Gimnaziale Nr. 2 Tudor Vladimirescu din Albești au luat parte la Săptămâna Educației Globa...

Tâlhărie în cursul nopții: Patru tineri din Dorohoi au intrat într-o casă și au furat lucruri de peste 3.000 de lei!

Saturday, 22 November 2025

La data de 21 noiembrie 2025, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a patru tineri, din municipiul Dorohoi, cercetați sub...