Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii botoșăneni, implicați în campania „Donează sânge! Salvează o viață!”

astăzi, 17:00

Jandarmii botoșăneni Alexandru și Iustina s-au alăturat în această dimineață colegilor care au participat la campania națională „Donează sânge! Salvează o viață!”,...

Hram în Biserica din Botoșani, ridicată de un fost președinte de Tribunal! (Foto)

astăzi, 15:09

Este hram într-o biserică din Botoșani, ridicată de un fost președinte de Tribunal. Deși se numește Biserica „Sfinții Voievozi”, aceasta poartă și hramul Sfinților Mihail ...

Istvan Kovacs va arbitra în această seară partida Farul Constanţa - FC Botoşani!

astăzi, 14:42

Arbitrii şi observatorii partidelor care vor avea loc, vineri, în etapa a 16-a a Superligii: Universitatea Cluj - Metaloglobus, ora 18.00 Arbitri: Răzvan Negară - Ovidiu Artene, Florin ...