Soțul Olguței Vasilescu a rămas fără permis 90 zile: Conducea cu 125km/h în localitate

Soțul Olguței Vasilescu a rămas fără permis 90 zile: Conducea cu 125km/h în localitate

Polițiștii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza orașului Mihăilești, din județul Giurgiu.

Surse din Poliție au declarat pentru Mediafax că luni, în jurul orei 15.40, polițiștii l-au prins pe Claudiu Manda pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, conducând cu o viteză de 125km/h, în localitate.

Parlamentarul a fost sancționat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, la care au participat sute de invitați, printre care și mulți lideri social democrați. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost 517 invitați.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
16

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
198

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
119

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...