Sorescu, somat sa il demita pe Oprisanu!

Sorescu, somat sa il demita pe Oprisanu!

 Pedelistii vor capul lui Oprisanu!  

Dan Humelnicu, candidat pentru Senat, Colegiul Botosani, ii solicita prefectului Gheorghe Sorescu sa isi faca datoria de reprezentant al Guvernului in teritoriu si sa ia atitudine vizavi de functionarii publici care isi fac imagine si campanie electorala folosindu-se de functia detinuta.

Ii cer domnului Sorescu demiterea tuturor functionarilor publici care, profitand de functia publica, au intrat deja in campanie electorala. Sunt incalcate atat legea, cat si statutul functionarilor publici. Practic, aceste institutii sunt tarate in campanie electorala, a declarat Dan Humelnicu.

Cel vizat de Humelnicu este directorul Autoritatii de Sanatate Publica Botosani, Gabriel Oprisanu.

Legea este valabila si pentru el, ca este functionar public. Deja isi face o campanie fatisa. Legal, domnul prefect are toate parghiile pentru a pune capat acestor ilegalitati, a mai adaugat Dan Humelnicu.

Gabriel Oprisanu nu se lasa mai prejos, si ii transmite consilierului Humelnicu ca Legea 188 din 1999 precizeaza ca este incompatibil ca functionarul public care detine o functie aleasa sau numita in cadrul unei formatiuni politice, ceea ce nu e cazul la el, sa exercite in timpul serviciului promovarea unui partid politic.

Singurul lucru pe care il promovez in timpul serviciului este interesul cu privire la sanatatea botosanenilor. E surprinzator pentru mine ca cineva care are studii juridice sa se acopere de ridicol cu asemenea declaratii. Ii propun domnului avocat Humelnicu sa tratam problemele cu seriozitate, asa cum asteapta cetatenii de la clasa politica, si sa nu continuam traditia nefasta de balacareala, care nu ajuta nimanui, a subliniat Gabriel Oprisanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nicio mamă nu ar trebui să treacă prin așa ceva: o femeie și-a găsit fiul spânzurat la Corni în propria casă

astăzi, 12:31
743

Un bărbat de 49 de ani din Corni, a fost descoperit fără suflare, spânzurat, în propria casă.Descoperirea cumplită a fost făcută de mama bărbatului, alarmată de faptul că ac...

Cad ca muștele în plasă: încă un tânăr a fost depistat sub influenţa alcoolului

astăzi, 11:57
165

Tinerii în stare de ebrietate care se urcă la volan cad ca muștele în plasa polițiștilor de la Botoșani.Statistic, nu este zi în care un tânăr să nu încerce s...

Pompierii botoșăneni îi provoacă pe jandarmii din Botoșani și pompierii din cadrul ISU Vrancea sa doneze sânge! VIDEO

astăzi, 11:40
154

Pompierii de la Botoșani i-au provocat astăzi pe jandarmii din Botoșani, dar și pe pompierii din cadrul ISU Vrancea să se alăture unei campanii de donare de sânge. „Te provoc: Fii sa...