Soferi pericol public pe strazile Dorohoiului!

Soferi pericol public pe strazile Dorohoiului!
O actiune a Politiei dorohoiene s-a soldat cu rezultate ingrijoratoare!

Soferi in stare avansata de ebrietate, cu alcoolemii cu mult peste limita legala, au fost sanctionati de politisti, inainte ca acestia sa provoace dezastre in trafic!

In scopul impunerii unui climat de disciplina in trafic, in noptile de 06/07 si 07/08.02.a.c., pe raza municipiului Dorohoi s-a organizat o actiune la care au participat 6 lucratori de politie rutiera si 4 politisti din cadrul compartimentului de siguranta publica, fiind organizate 8 filtre prin care au fost controlate 62 de autovehicule si legitimate 71 de persoane.

 Totodata au fost testati cu aparatul etilotest 38 conducatori auto, se arata in comunicatul Inspectoratului Judetean al Politiei Botosani.

In cadrul actiunii au fost constatate 3 infractiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre persoane ce aveau alcoolemii peste limita legala, fiind aplicate 20 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1520 lei, din care 15 prevazute de O.U.G. nr. 195/2002 si 5 de Legea nr. 61/1991.

P. Laurentiu, de 38 de ani, din comuna Sendriceni, judetul Botosani, a fost depistat in noaptea de 06/07.02.2009, ora 21.30, pe strada Casin din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,03 mg./l alcool pur in aerul expirat.

M. Viorel, de 37 de ani, din comuna Sendriceni, judetul Botosani, a fost depistat in noaptea de 06/07.02.2009, ora 22.00, pe strada Sf. Ioan Romanul, din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,13 mg./l alcool pur in aerul expirat.

M. Petru, de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistat in ziua de 07.02.2009, ora 15.15, pe strada Sf. Ioan Romanul, din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,35 mg./l alcool pur in aerul expirat.

"Fata de cei trei conducatori auto au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemie peste limita legala, fiindu-le recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiilor", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un deputat îi cere lui Flutur să dispună ridicarea căsuțelor de pe Unirii

astăzi, 09:45
77

Deputatul PSD Răzvan Rotaru consideră că toate căsuțele din lemn de pe Pietonalul Unirii trebuie să fie ridicate din zona respectivă, dacă nu își găsesc utilitatea.„Este o zo...

(P) Cătălin Silegeanu: „Continuăm investițiile în Botoșani prin achiziția de noi utilaje”

astăzi, 08:45
70

Compania Hidroplasto anunță achiziția de noi utilaje pentru producția de granule din PVC.În acest sens compania a receptionat in luna August:1 Granulator marca Ba...

Adevărata criză economică va lovi la sfârșitul anului, avertizează analiștii

Joi, 13 August 2020
465

Adevarata criză economică provocată de pandemie ne va lovi abia la finalul anului. Este avertismentul analiștilor economici, care spun că executivul ar trebui să aplice cât mai rapid măsu...