Şofer din Botoşani, implicat într-un accident în Suceava

Mai multe evenimente rutiere înregistrate în Suceava în ultimele zile au avut drept autori sau victime conducători auto din judeţul Botoşani. Ultimul s-a petrecut sâmbătă noapte, chiar în municipiul- reşedinţă a judeţului vecin.

Şofer din Botoşani, implicat într-un accident în Suceava

   arhivă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, sâmbătă noapte, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mărăști din municipiu, un localnic de 23 de ani a frânat brusc și a virat spre stânga pentru a evita impactul cu un autoturism care circula în fața sa.

În acel moment, însă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 33 de ani din județul Botoșani, după care, a fost proiectat în alte două vehicule parcate.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui localnic de 21 de ani, pasager în autoturism, care a declarat faptul că nu dorește să fie consultat de un medic deoarece leziunile suferite sunt minore.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
645

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
89

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...