Social-democratii botosaneni si-au sarbatorit doamnele-FOTO

Social-democratii botosaneni si-au sarbatorit doamnele-FOTO
Sambata, sediul  organizatiei judetene a PSD Botosani a devenit neincapator, doamnele din organizatia judeteana fiind in centrul atentiei. Gazdele evenimentului au fost Mioara Jurgiu, presedintele organzitatiei judetene a femeilor social democrate, presedintele executiv al PSD Botosani, senatorul Doina Federovici, vicepresedintele PSD Botosani, deputatul Tamara Ciofu, secretarul executiv Mihaela Hunca si Silvia Diaconu, presedintele organizatiei municipale de femei.

Colegii social-democrati au fost reprezentati de presedintele PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, vicepresedintii PSD Gheorghe Vazdoaga si Costel Lupascu, trezorierul organizatiei, Dan Deleanu si consilierul judetean Costel Patrauceanu.
Intr-un cadru festiv, cele peste 150 de participante au primit flori si martisoare si au participat la tombola ce a avut ca premii produse cosmetice.

Senatorul Doina Federovici a felicitat candidatele la functia de primar si consilier care vor intra in cursa electorala pentru alegerile din 5 iunie.

"Se cuvine la fiecare inceput de martie sa le omagiem, timp de o saptamana, pe cele ce ne sunt mame, surori, fiice, colege sau prietene, oferindu-le martisoare, flori si multe ganduri primavaratice. Sunt zile in care zambim mai des decat de obicei si in care gasim resurse nebanuite sa mergem mai departe.In calitate de presedinte executiv al PSD Botosani am tinut sa felicit, alaturi de colegii nostri, doamnele social democrate cu ocazia apropiatei zile de 8 martie. S-a continuat astfel o traditie care dainuie la PSD de ani buni, pentru ca noi stim sa pretuim si sa dam valoare colegelor noastre", a declarat senatorul Doina Federovici.
 
Evenimentul a continuat cu o binemeritata actiune de socializare.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi elevi din Botoșani au fost admiși cu media 10 la liceu

astăzi, 15:15
56

Nu mai puțin de 2647 absolvenţi ai clasei a VIII-a din județul Botoșani au fost repartizaţi computerizat în învăţământul liceal de stat, în anul școlar 2020-2021. Mini...

Bărbat în stare critică preluat de elicopter SMURD

astăzi, 15:09
56

Un bărbat a ajuns joi, la spital după ce a suferit un infarct. Pacientul în vârstă de 67 de ani, din Hilișeu-Horia, s-a prezentat la Spitalul Municipal Dorohoi cu dureri în ...

Sătenii din Botoșani care nu vor să vândă pământ străinilor. „A fost câştigat cu sânge, nu se dă”

astăzi, 15:00
59

Localnicii dintr-o comună botoşăneană aflată la graniţa României cu Ucraina refuză să vândă pământul investitorilor străini. Dacă decid totuşi să-l înstrăineze, ...