Soarta directorului Teatrului Vasilache, la mâna consilierilor locali

Soarta directorului Teatrului Vasilache, la mâna consilierilor locali
Situația lui Floricel Aionițoaei, directorul Teatrului de Păpuși Vasilache, va fi pusă în discuție în cadrul ședinței de Consiliu Local de marți.

Pe ordinea de zi a ședinței va fi supus dezbaterii și aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării, dar și a încetării contractului de management, după ce Aionițoaei a obținut la evaluare nota 3.50.

La Teatrul Vasilache urmează a fi numit un director interimar, după care va fi organizat concurs în vederea ocupării postului.

"Proiectul supus dezbaterii și aprobării se referă la aprobarea rezultatului evaluării comisiei care a fost desemnată pentru situația de la Teatrul Vasilache și se supune de asemenea aprobării și dezbaterii încetarea contractului de management pentru managerul de la Teatrul Vasilache, cu un termen de 120 de zile pentru organizarea unui nou concurs și pentru desemnarea unui manager interimar prin dispoziție de primar", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Floricel Aionițoaei a contestat atât componența comisiei de evaluare, cât și calendarul de evaluare, susținând că au fost încălcate reglementările legale în vigoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
4

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
117

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
276

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...