Simona Halep s-a CALIFICAT în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon: "Sunt foarte fericită, e un turneu special pentru mine"

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile celui de-al treilea Mare Şlem al anului, Wimbledon, după victoria cu 2-0 la seturi (6-3; 6-3) în faţa lui Cori Gauff (SUA; 313 WTA).

Simona Halep s-a CALIFICAT în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon: "Sunt foarte fericită, e un turneu special pentru mine"

Simona Halep a oferit prima reacţie, după ce s-a calificat în sferturi la Wimbledon, în urma victoriei în două seturi, scor 6-3, 6-3, împotriva sportivei de 15 ani, Cori Gauff.

Românca a reuşit 17 lovituri câştigătoare, cu 14 greşeli neforţate, iar lipsa de experienţă a lui Gauff s-a văzut din plin, mai ales în punctele în care tensiunea a atins cote înalte. La final, după 6-3, 6-3 în două seturi, Halep şi-a exprimat sentimentele şi, foarte optimistă, a vorbit şi despre adversara din sferturi, Shuan Zhang.

"Sunt foarte fericită că am ajuns din nou în sferturi, e un turneu special pentru mine, m-am simţit bine. Celor din tribune le-a plăcut meciul. Anul trecut a fost unul foarte bun pentru mine, am încercat şi anul trecut să joc bine pe iarbă, dar nu a fost cazul. Acum încerc să joc mai bine. O să-mi iau revanşa în faţa ei, e o şansă bună în sferturile de finală", a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

Sursa: Mediafax.ro

Citeste mai mult AICI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
10

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
51

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
249

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...