Senatorul Liviu Campanu demisioneaza din PNL si este dispus sa i se alature lui Sorin Oprescu!

Senatorul Liviu Campanu demisioneaza din PNL si este dispus sa i se alature lui Sorin Oprescu!

 LIVIU CAMPANU, senator de Botosani  

În urma unei îndelungi analize am luat decizia de a renunţa la calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal. Am activat în Partidul Naţional Liberal, în cadrul organizaţiei Darabani, judeţul Botoşani din anul 1999, având, pe rând, calitatea de consilier orăşenesc, consilier judeţean, deputat şi actualmente senator.
 În cadrul PNL am avut următoarele funcţii:
- 2001 - 2007, vicepreşedinte Biroul Permanent Teritorial al PNL Botoşani;
- februarie 2007 - martie 2007, preşedinte interimar Biroul Permanent Teritorial al PNL Botoşani;
- martie 2007 - aprilie 2009, preşedinte ales al Biroului Permanent Teritorial al PNL Botoşani (în urma Conferinţei Judeţene din 25 martie 2007).
Am luat decizia de a demisiona din partid în semn de protest faţă de acţiunile de disoluţie a Partidului Naţional Liberal Botoşani (excluderea nestatutară a peste 30 de preşedinţi de organizaţii locale, excluderea a peste 20 de consilieri locali, 2 viceprimari, 1 primar, 2 consilieri judeţeni), nerespectarea Statutului PNL şi a Legii Partidelor Politice, dar şi din spirit  de solidaritate cu cei afectaţi de aceste decizii şi de indiferenţa manifestată de conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal faţă de evenimentele relatate.
În acelaşi timp, privind evoluţia situaţiei politice din România, derapajul partidelor politice şi evoluţia acestora spre a se constitui în adevărate mafii politice interesate de prăduirea banului public şi nu de guvernarea acestei ţări şi de bunăstarea acestui popor, consider că este momentul impunerii pe scena politică a unor independenţi, a unor profesionişti care n-au făcut şi nu fac parte dintr-un sistem relaţional de tip mafiot şi care să nu aibă alţi şefi decât pe Dumnezeu şi pe oamenii pe care îi reprezintă.

În urma deciziei de a demisiona din Partidul Naţional Liberal, voi activa în Senatul României ca senator independent, prezentându-vă problemele cu care se confruntă botoşănenii şi românii, încercând să găsim împreună soluţii pentru acestea.

Dacă Sorin Oprescu va hotărâ să candideze ca independent pentru preşedinţia României şi dacă Domnia sa va considera că are nevoie de sprijinul meu în campania electorală din nordul Moldovei voi pune întreaga mea capacitate de muncă în sprijinul acestei campanii.
Cu Dumnezeu – pentru români – cu onoare şi demnitate!
Vă mulţumesc.

Cu deosebită consideraţie,
SENATOR Liviu CÂMPANU

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
96

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
266

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...