Seara Voluntarilor Botoşăneni – ediţia a treia

Seara Voluntarilor Botoşăneni – ediţia a treia
16 ONG-uri din Botoşani s-au reunit miercuri seară la Complex Europa, în cadrul celei de-a treia ediţii a Serii Voluntarilor Botoşăneni.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia B-Right Media – Centrul de Voluntariat, având ca scop să le ofere recunoaştere acelor persoane care își pun timpul, experiența și talentul în slujba semenilor, la Botoșani, fără a primi vreo retribuție materială.

În cadrul evenimentului, ONG-urile le-au oferit certificate simbolice de apreciere voluntarilor cu care au lucrat pe parcursul anului 2012. Certificatele au fost înmânate în cadrul unei cine festive, la finalul căreia s-au acordat cinci diplome speciale pentru:

- Voluntarul junior al anului: Bogdan Aolăriţei – Asociaţia B-Right Media
- Voluntarul tânăr al anului: Daniela Lupu, Asociaţia B-Right Media
- Voluntarul senior al anului: Traian Apetrei, Asociaţia culturală "Vis de Artist"
- Proiectul de voluntariat al anului: "Solidaritate pentru diz/ABILITATE", Asociaţia Ihtis.
- Voluntarul de suflet al anului: Florentina Toniţă, Asociaţia Ihtis

Câştigătorii au fost desemnaţi în cadrul evenimentului, în urma votului reprezentanţilor ONG-urilor participante (Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Optim, Asociaţia pentru Protecţia Animalelor ADOR, Asociaţia B-Right Media, Cercul Ecoturistic Car-Pates, Asociaţia Culturală "Cheia Sol", Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani, Centrul Europe Direct, Asociaţia pentru copii Il Girotondo, Asociaţia Ihtis, Asociaţia pentru copii şi tineri cu CES "Împreună vom reuşi", Asociaţia MEDO, Asociaţia Culturală "Mugurelul", Asociaţia părinţilor cu copii cu sindrom Down şi alte dizabilităţi psihice "Ne Trebuie Speranţă", Fundaţia "Ştefan Luchian", Fundaţia Tineri pentru Tineri – sucursala Botoşani, Asociaţia Culturală "Vis de Artist", Societatea Cultural Artistică "Arlechin").
 
Poveştile voluntarilor şi ale proiectelor nominalizate au fost incluse într-o ediţie specială a ziarului mediaTIN, editat de Asociaţia B-Right Media în cadrul unui proiect finanţat de Primăria Municipiului Botoşani.
 









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
117

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...