SCANDAL la Spitalul Județean! Părinții unui tânăr internat în unitate s-au bătut cu unul dintre paznici! FOTO

SCANDAL la Spitalul Județean! Părinții unui tânăr internat în unitate s-au bătut cu unul dintre paznici! FOTO
Scandal, marti dimineata, in incinta Spitalului Judetean Mavromati, dupa ce parintii unui tanar internat in spital s-au luat la bataie cu unul dintre angajatii firmei de paza.

Cei doi soti ar fi vrut sa intre in salon in afara programului de vizite, insa au fost impiedicati de paznic. La un moment dat au inceput sa-si imparta pumni si picioare, iar persoana care asigura paza a folosit si spray-ul lacrimogen.

In urma unui apel la 112, un echipaj de politie a ajuns la fata locului pentru a aplana conflictul, iar tatal tanarului internat a depus plangare la politie pentru loviri si alte violente. 

Cel mai probabil si agentul de paza va depune plangere, imediat ce va termina programul. Politistii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
12

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
127

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
44

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...