Sate din județ, împânzite de polițiști: Avertismente, amenzi, mărfuri confiscate!

Sate din județ, împânzite de polițiști: Avertismente, amenzi, mărfuri confiscate!
În numai câteva ore, polițiștii care au descins în câteva sate din județul Botoșani au dat amenzi care au însumat peste 25.000 de lei. De asemenea, agenții economici s-au ales cu marfa confiscată pentru că nu dețineau documente legale. 

Miercuri, 23 noiembrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Pomârla au organizat, în mai multe localităţi din judeţ, acţiuni pe linia combaterii faptelor antisociale şi creşterii gradului de siguranţă publică. 

Activităţile s-au desfăşurat în anumite intervale orare, pe raza comunelor Șendriceni, Pomîrla, Hilișeu-Horia, Cristinești și Ibănești. Poliţiştii au vizat îndeosebi prevenirea şi combaterea faptelor cu violență generate de consumul de alcool, impunerea normelor rutiere și combaterea comerțului ilicite cu produse accizabile.

Poliţiştii au legitimat peste 40 de persoane şi au controlat în trafic 25 de vehicule. 9 persoane au fost atenţionate cu privire la comportamentul adoptat în locuri publice.

Au fost de asemenea verificaţi 17 agenţi economici.

Cu prilejul acţiunii au fost dispuse 27 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi însumând 25.294 de lei. Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea normelor de comerţ şi a regulilor privind circulaţia pe drumurile publice.

"A fost de asemenea confiscată în numerar suma de 519 lei, diferite mărfuri pentru care agenţii economici nu deţineau documente legale, precum şi material lemnos în valoare de 175 de lei. Acţiunile poliţiştilor s-au desfăşurat suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
64

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
110

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1133

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....