Sarbatoare la Gradinita 19 din Botosani!

Sarbatoare la Gradinita 19 din Botosani!
De ziua lor, copiii de la Gradinita 19 Botosani au avut parte de multe bucurii si distractie!

Au participat la concursuri de desene pe asfalt si intreceri sportive, au cantat si s-au bucurat. Muzica, dansul si veselia au facut ca Ziua Internationala a Copiilor sa se transforme in momente de neuitat pentru micii gradinari.

Si cum sarbatoarea trebuia sa se termine cat mai fastuos, copiii au fost rasplatiti cu premii, diplome, dulciuri, dar si doua torturi imense.

"Personalul gradinitei si parintii i-au felicitat pe micuti si le-au cantat La multi ani!", a precizat Ed. Veruta Chita, directoarea Gradintiei 19 Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

Vineri, 6 Decembrie 2019
1167

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

Vineri, 6 Decembrie 2019
680

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

Vineri, 6 Decembrie 2019
678

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...