Sarbatoare la Gradinita 19 din Botosani!

Sarbatoare la Gradinita 19 din Botosani!
De ziua lor, copiii de la Gradinita 19 Botosani au avut parte de multe bucurii si distractie!

Au participat la concursuri de desene pe asfalt si intreceri sportive, au cantat si s-au bucurat. Muzica, dansul si veselia au facut ca Ziua Internationala a Copiilor sa se transforme in momente de neuitat pentru micii gradinari.

Si cum sarbatoarea trebuia sa se termine cat mai fastuos, copiii au fost rasplatiti cu premii, diplome, dulciuri, dar si doua torturi imense.

"Personalul gradinitei si parintii i-au felicitat pe micuti si le-au cantat La multi ani!", a precizat Ed. Veruta Chita, directoarea Gradintiei 19 Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1104

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
210

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
337

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...