SAPTAMANA NEAGRA - Inca un tanar mort pe soselele judetului!

SAPTAMANA NEAGRA - Inca un tanar mort pe soselele judetului!
Victima accidentului petrecut in aceasta seara, in apropiere de Stefanesti, a murit la cateva minute dupa producerea tragediei.

In ciuda sosirii la fata locului a unui echipaj de reanimare de la Ambulanta Botosani, tanarul nu a mai putut fi salvat.

Petrica Enea, victima de nici 20 de ani, este din satul Bobulesti si, potrivit martorilor, a murit in conditii groaznice.

Din primele cercetari ale politiei, se pare ca baiatul dormea intins pe carosabil, pe sensul opus de deplasare a unui autoturism Dacia 1310, condus de Mihai S., de 35 de ani.

Soferul de pe Dacia a intrat in depasirea unui autoturism parcat pe partea dreapta, insa din sens opus venea o alta masina, luminile de la farurile acesteia facand imposibil ca baiatul intins pe asfalt sa fie observat. Rotile Daciei au trecut peste mijlocul acestuia, decesul fiind aproape instantaneu.

Potrivit cadrelor medicale, tanarul a suferit traumatisme deschise la nivelul capului, abdomenului si picioarelor, precum si la nivelul organelor interne.

Politistii sositi la fata locului au demarat o ancheta si s-a dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, existand si varianta ca acesta sa fi fost deja mort.

Accidentul vine la o zi de la un alt groaznic accident, petrecut in zona Baisa, unde un tanar de 23 de ani si-a pierdut viata, iar alti doi sunt raniti, dupa ce masina scapata de sub control s-a izbit puternic intr-un copac de pe marginea drumului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
31

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
73

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...