Saloanele de cosmetică din Botoșani își deschid lista programărilor

Saloanele de cosmetică din Botoșani își deschid lista programărilor

Odată cu anunțul oficial privind redeschiderii saloanelor de înfrumusețare începând cu 15 mai, s-a deschis și lista programărilor,mare parte dintre acestea așteptând  cu nerăbdare intrarea în normalitate după o lungă perioadă de așteptare.

Astfel, la puțin timp după anunțul președintelui României care specifica acest fapt, au început și programările clienților pe listele saloanelor de cosmetică, dar cu măsuri suplimentare specifice perioadei.

 “Dragele noastre cliente, DESCHIDEM lista de programări! Chiar dacă toți distribuitorii de produse de protecție si dezinfecție si-au mărit CONSIDERABIL preturile, noi ne păstram lista de preturi pentru toate serviciile oferite. Zona de așteptare va fi suspendata, așadar va rugam sa respectați ora programării! Nu veniți însoțite! Dacă prezentați simptome de răceală, anunțați-ne și va reprogramam! Fiecare clienta are obligația de a se prezenta la programare cu mască!Adăugăm timp suplimentar între programări pentru a evita intersectările între mai multe cliente simultan! Ne pasă de clienții noștri!  Prin urmare am luat un set firesc de măsuri specifice perioadei, dezinfectarea fiind OBLIGATORIE la intrarea în salon! Dacă aveți probleme de sănătate, vă rugăm să nu ezitați să le aduceți în atenția echipei din salon. Nu trebuie să ne spună nimeni că este important să ne spălăm mereu mainile!!!”, a fost mesajul transmis de unul dintre saloanele de înfrumusețare din Botoșani.