S-a aruncat in gol de teama colegilor de salon! - completare -

Barbatul care s-a aruncat, astazi, de la etajul doi al Spitalului de Recuperare ar fi recurs la acest gest de teama colegilor de salon. Cel putin acest lucru il spun unii din cei internati la Spitalul de Recuperare "Sfantul Gheorghe" despre Vasile Giuraniuc, de 83 de ani, din Candesti.

 

Batranul era internat in unitatea sanitara botosaneana, pe sectia de Geriatrie. Drama a avut loc intr-un moment al zilei in care supravegherea pacientilor nu era foarte stricta, intre turele personalului de serviciu. Vasile Giuraniuc s-a aruncat in gol de la fereastra baii. Barbatul nu a dat, pana atunci, nici un semn ca ar avea vreo intentie de suicid. Trupul neinsufletit al acestuia, zdrobit de asfalt, a fost gasit de catre partarul unitatii medicale.

 

Pacientul fusese internat in urma cu exact o saptamana in spital, din cauza unor probleme de hipertensiune, fiind transferat de la Unitatea Medico-Sanitara Mihaileni. Ceilalti pacienti spun ca barbatul ii ameninta destul de des sa nu se apropie de el, pentru ca simtea ca toti vor sa-l omoare. Cu toate acestea, el nu a mai avut nicio tentativa de suicid pana ieri dupa-amiaza.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
14

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
35

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
77

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...