Rossia 1 va difuza un reportaj care prezinta Romania ca o tara din lumea a III-a

Rossia 1 va difuza un reportaj care prezinta Romania ca o tara din lumea a III-a
Propaganda de la Kremlin si-a indreptat armele contra Romaniei, scrie site-ul Unimedia.md, care anunta ca postul de televiziunea Rossia 1 va difuza un reportaj in care Romania este prezentata ca o tara din lumea a III-a, unde situatia s-a inrautatit dupa aderarea la Uniunea Europeana.

Potrivit unui anunt difuzat de Rossia 1, "documentarul" a fost realizat de ziaristul Alexandr Ragatchin.

Jurnalistii rusi spun ca la Deveselu nu functioneaza telefonia mobila, iar oameni intervievati afirma ca nu au simtit nici o schimbare dupa aderarea tarii la UE.

"Propagandistii de la Moscova au filmat imagini dintr-un cartier sarac din Bucuresti prezentandu-l ca pe un cartier tipic din Romania", arata Unimedia.md.

Reportajul se incheie cu o incursiune in fosta Iugoslavie, acolo unde "din cauza interventiei NATO au fost ucise mai multe persoane, iar economia tarilor care au iesit din Federatia iugoslava a fost dusa la pamant".

Filmul intitulat "Capcana europeana" va fi difuzat marti de canalul de televiziune Rossia 1.

Acest documentar vine dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la Atena, ca Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti, deoarece gazduiesc elemente ale scutului anti-racheta american, pe care Moscova il considera o amenintare, potrivit Reuters.

In declaratia presedintelui rus citata de agentia Reuters nu apare cuvantul racheta, ci este folosit termenul "in raza de actiune".

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri la Atena ca Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti, deoarece gazduiesc elemente ale scutului anti-racheta american, pe care Moscova il considera o amenintare, informeaza Reuters. In declaratia presedintelui rus citata de agentia Reuters nu apare cuvantul racheta, ci este folosit termenul "in raza de actiune".

"Daca ieri in aceste zone din Romania oamenii pur si simplu nu stiau ce inseamna sa fii in raza de actiune, de astazi suntem fortati sa luam anumite masuri pentru a ne asigura securitatea", a spus Putin la Atena intr-o conferinta de presa comuna cu premierul grec Alexis Tsipras.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
57

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1053

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
412

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...