Victor Ponta: “Flutur va pierde glorios, la Botoșani”

Victor Ponta: “Flutur va pierde glorios, la Botoșani”
Fostul lider al social-democraților, Victor Ponta, prezent luni seară la Botoșani, a făcut în cadrul unei conferințe de presă o scurtă trecere în revistă a investițiilor care s-au realizat în județul Botoșani în perioada în care acesta s-a aflat în fruntea Guvernului.

Printre acestea, Ponta a punctat reabilitarea drumului Botoșani-Suceava, transferul terenurilor Armatei și demararea modernizării drumului de pământ Rădăuți-Prut-Manoleasa, susținând și că multe proiecte începute în timpul guvernării PSD au fost stopate odată cu venirea Guvernului tehnocrat.

Cât privește rezultatul de la scrutinul de peste câteva zile, Victor Ponta îi vede învingător pe Ovidiu Portariuc la alegerile din 5 iunie, fiind convins că va fi obținută o victorie și la Consiliul Județean și a vorbit și despre revenirea PSD la guvernare.

“Sunt convins că și pe 5 iunie aici, în Botoșani, și în toată țara, scorul politic va fi clar în favoarea PSD. Sper ca și primarul municipiului Botoșani, și ceilalți primari ai noștri, și Consiliul Județean, să aibă sprijinul unui Guvern că acum noi nu prea avem Guvern. E cel mai rău că nu ia nimeni decizii, nu te sprijină nimeni, nu te ajută nimeni cu nimic și atunci e foarte greu. Botoșaniul este un județ care doar prin resurse proprii nu va putea niciodată să se apropie de nivelul de viață și de dezvoltare al celorlalte județe. Cred că domnul Portariuc a adus un tip de seriozitate în administrație, mai puțin populism, care mă deranja foarte tare înainte de 2012, și la Suceava și la Botoșani, era foarte mult populism, și chestiuni mai pragmatice și foarte multă insistență pentru sprijin de investiții de la nivel central", a declarat Victor Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat ce șanse îi dă lui Cătălin Flutur să câștige alegerile, Ponta și-a reamintit că la alegerile precedente, în 2012, la Botoșani și Suceava liberalii luptau împotriva lui Cătălin Flutur și Gheorghe Flutur, candidați pe care acum îi susțin.

“Va pierde glorios. Și la Suceava la fel", a conchis Ponta. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
10

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
179

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
116

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...