Românii au talent. Vezi cate voturi au primit Cosmin Agache si Stefan Florescu!

Românii au talent. Vezi cate voturi au primit Cosmin Agache si Stefan Florescu!
Primii doi clasaţi, Adrian Ţuţu şi Narcis Iustin Ianău, au adunat împreună, luni seară, peste 53% din sms-urile şi apelurile telefonice ale telespectatorilor care au votat la "Românii au talent".

Primul clasat a fost însă Adrian, orfanul care cântă rap, cu 29,29% din voturi, urmat de contratenorul Narcis, la aproape 5 procente distanţă, cu 24,40% din voturi, scrie Gandul.

Podiumul a fost completat de Valentin Dinu, care i-a cucerit pe 16,26% dintre votanţii show-ului.

Acrobaţii de la Trupa Ballance, ocupanţii locului al patrulea, şi-au adjudecat 10,40% din voturi, fiind urmaţi de Cosmin Agache, cu 7,91% din voturi.

Barmanul Valentin Luca s-a clasat pe poziţia a şasea, cu 3,53% din voturi, după el venind Rebeca Neacşu, cu 2,50% din preferinţele românilor.

Magicianul mingii, Ştefan Florescu, a reuşit să adune doar 1,94% din sms-urile şi apelurile telespectatorilor, iar cele două voci de aur, Cristina şi Alina, dar şi gimnasta Medea au obţinut, fiecare, puţin peste un procent din voturi.

Pe ultimele locuri s-au situat soţii Luca (0,86%) şi clubul sportiv Akikai (0,79%).
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Declarații dure ale patronului FC Botoșani: Andronache e „o trompetă”, Becali e „un fraier”

Vineri, 23 August 2019
359

Valeriu Iftime, finanţatorul de la Botoşani, a crezut că folosirea lui Soiledis în centrul apărării, în disputa cu Vitoria Guimaraes e o diversiune. Patronul grupării moldave l-...

Dosar penal pentru un bărbat de 73 de ani din județ. Conducea un ATV, fără permis

Vineri, 23 August 2019
164

Joi, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Săveni, patrulau în satul Aurel Vlaicu, com. Avrămeni, ocazie cu care au oprit pentru control un ATV condus de un bărbat de 73 de ani, din lo...

A încercat să păcălească polițiștii, cu un permis fals de Republica Moldova

Vineri, 23 August 2019
143

Joi, 22 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Dorohoi au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Dimăcheni.Acesta a prezenta...