Românii au talent. Vezi cate voturi au primit Cosmin Agache si Stefan Florescu!

Românii au talent. Vezi cate voturi au primit Cosmin Agache si Stefan Florescu!
Primii doi clasaţi, Adrian Ţuţu şi Narcis Iustin Ianău, au adunat împreună, luni seară, peste 53% din sms-urile şi apelurile telefonice ale telespectatorilor care au votat la "Românii au talent".

Primul clasat a fost însă Adrian, orfanul care cântă rap, cu 29,29% din voturi, urmat de contratenorul Narcis, la aproape 5 procente distanţă, cu 24,40% din voturi, scrie Gandul.

Podiumul a fost completat de Valentin Dinu, care i-a cucerit pe 16,26% dintre votanţii show-ului.

Acrobaţii de la Trupa Ballance, ocupanţii locului al patrulea, şi-au adjudecat 10,40% din voturi, fiind urmaţi de Cosmin Agache, cu 7,91% din voturi.

Barmanul Valentin Luca s-a clasat pe poziţia a şasea, cu 3,53% din voturi, după el venind Rebeca Neacşu, cu 2,50% din preferinţele românilor.

Magicianul mingii, Ştefan Florescu, a reuşit să adune doar 1,94% din sms-urile şi apelurile telespectatorilor, iar cele două voci de aur, Cristina şi Alina, dar şi gimnasta Medea au obţinut, fiecare, puţin peste un procent din voturi.

Pe ultimele locuri s-au situat soţii Luca (0,86%) şi clubul sportiv Akikai (0,79%).
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ludovic Orban a renunțat în această seară la calitatea de premier desemnat

astăzi, 19:09
349

Ludovic Orban a renunțat la calitatea de premier desemnat. Renunțarea a venit în urma deciziei CCR cu privire la propunerea de numire a premierului în persoana lui Ludovic Orban, de...

Casele de Pensii vor reloca personalul din subordine pentru urgentarea acordării pensiilor internaţionale

astăzi, 18:43
183

Violeta Alexandru a anunţat astăzi că va fi relocat personal care să se ocupe de pensiile internaţionale, având în vedere volumul mare de solicitări de stabilire a unor astfel de dre...

Un medicament foarte folosit a fost retras din farmacii din cauza preţului prea mic

astăzi, 18:14
589

Un medicament foarte folosit în tratamentul diabetului zaharat se găseşte cu greutate în farmacii după ce producătorii l-au retras temporar din cauza preţului mic cu care acesta era c...