Revoltător! A pus un câine într-un sac și l-a aruncat pe mijlocul drumului!
BOTOSANI

Imagini revoltătoare au fost surprinse, sâmbătă, pe drumul național Botoșani-Dorohoi, între localitățile Saucenița și Văculești.

Revoltător! A pus un câine într-un sac și l-a aruncat pe mijlocul drumului!

   Facebook Radara Botosani Oficial

Un participant la trafic care trecea prin zonă a văzut un câine mort care fusese pus într-un sac și aruncat chiar pe șosea.

Imaginea a fost postată pe Facebook, pe grupul Radar Botosani Oficial și a stârnit indignare și revoltă, generând zeci de comentarii.

"Din pacate am vazut si eu catelul cand veneam de la Dorohoi spre Botosani. Ce inima poti sa ai sa faci asta unui caine? Mi-e scarba de cel ce a facut asta bietului animal! Sper sa primeasca si el la randul lui rasplata pt ce a facut... "

"E de necrezut, sincer...eu m-am oprit si mai era un cățel acolo, presupun ca era puiul, si tot incerca sa se apropie de mama lui acolo in mijlocul strazii dar treceau masini continu si se speria. I-am dat ceva de mancare si am vrut sa îl iau dar era prea speriat si îi era prea frica"

"Este foarte trist că există astfel de persoane că oameni nu ii pot numi, fără inimă, caracter și conștiința, îmi este greu sa cred că cineva ar fi în stare să facă așa ceva chiar îmi este greu, dar cu toate astea s-a intamplat. Pacat, bietul catelus ce vina are, nu-l vrei lasă-l liber dar nu il omori", sunt doar câteva dintre comentariile postate pe rețeaua de socializare.

Administratorul grupului Radar Botoșani Oficial oferă și o recompensă celui care poate da informații despre persoana care a recurs la acest gest. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
24

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
42

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
37

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...