Radu Malancea, fostul director de la „Mavromati”, în stare critică la Iași

Radu Malancea, fostul director de la „Mavromati”, în stare critică la Iași

La exact o săptămână după ce a demisionat, medicul Radu Malancea a fost trimis în stare critică la Iaşi cu disecţie de aortă. Acesta a venit duminică dimineaţă cu maşina personală la Urgenţe pentru că se simţea rău şi avea dureri în piept.

După mai multe investigaţii de specialitate, medicii l-au diagnosticat pe acesta cu disecţie de aortă ascendentă şi crosă aortică. Întregul colectiv de medici specialiști de la Spitalul Județean încearcă să îl stabilizeze pe fostul manager pentru a putea fi transferat la un spital din Iași, unde să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, medicul Radu Malancea a fost trimis la Iași cu o ambulanță terestră, însoțit de doi medici, unul dintre ei fiind șeful UPU.

În ultimele zile, potrivit unor colegi, Radu Malancea nu ar fi dat semne că s-ar simți rău.

Radu Malancea a candidat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 pentru un mandat de consilier județean pe listele PNL, mandat pe care l-a și dobândit și astfel, pentru a evita starea de incompatibilitate, a renunțat la funcția de director a Spitalului Județean Mavromati.

UPDATE 17:00: Ambulanta care l-a transportat pe Radu Malancea a ajuns la Iași. Autosanitara în care s-au aflat doi medici a ajuns în curtea Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi, unde medicul ortoped a fost imediat preluat de specialiştii cardiologi.

Acesta a fost dus direct în sala de operaţii, unde  va fi supus unei intervenţii extrem de senesibile, în care medicii vor încerca să îl stabiilizeze.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
107

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
61

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
159

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...