Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!

Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!
Profesorul de informatica de la Grupul Scolar din Stefanesti, acuzat ca ar fi agresat fizic si verbal o eleva de clasa a X-a, a ajuns si in atentia Politiei. Parintii fetei au depus o plangere, iar politistii au confirmat fapta acestuia.   

Cu toate acestea, dascalul a primit doar un avertisment in scris din partea oamenilor legii, cu privire la "corectarea si controlarea limbajului si modul de comportament fata de elevi pe timpul orelor de curs. Totodata, acestuia i s-a pus in vedere ca pe viitor sa respecte normele de conduita sociala".  

Si conducerea unitatii de invatamant a pornit o ancheta si in functie de concluzii se vor dispuse si masuri in consecinta in cazul profesorului de informatica.  

Intrucat de la inceputul anului scolar acesta a fost mai mult in concediu medical, si in aceasta  perioada fiind in aceeasi situatie, conducerea scolii a fost nevoita sa numeasca un profesor suplinitor in locul acestuia, pentru ca elevii sa nu ramana in urma cu materia.  

"Procedura normală este ancheta si, in final, daca va recidiva domnul profesor si daca domnul director a parcurs normal pasii pe care trebuie sa-i parcurga probabil solutia, pe care nu ne-o dorim, pentru ca ma gandesc la domnul profesor si la calitatea sa de om si de fost profesor universitar, dar probabil ca va fi indepartat de la catedra", a precizat Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul ISJ.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă rănită grav la Borșa după ce a căzut de pe munte, la Cascada Cailor - VIDEO

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
1705

De o intervenţie dificilă au avut parte salvamontiştii din Borşa. Un grup de turişti se afla la Cascada Cailor, îngheţată, pentru a face sporturi extreme, respectiv căţărări.Din n...

Dezastrul de după creșterea euro: Cresc prețurile, ratele, facturile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
358

Moneda europeană a atins un maxim istoric în raport cu leul. Vineri, Banca Națională a cotat euro la peste 4 lei și 80 de bani, cea mai mare valoare înregistrată vreodată de moneda e...

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
4668

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...