Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!

Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!
Profesorul de informatica de la Grupul Scolar din Stefanesti, acuzat ca ar fi agresat fizic si verbal o eleva de clasa a X-a, a ajuns si in atentia Politiei. Parintii fetei au depus o plangere, iar politistii au confirmat fapta acestuia.   

Cu toate acestea, dascalul a primit doar un avertisment in scris din partea oamenilor legii, cu privire la "corectarea si controlarea limbajului si modul de comportament fata de elevi pe timpul orelor de curs. Totodata, acestuia i s-a pus in vedere ca pe viitor sa respecte normele de conduita sociala".  

Si conducerea unitatii de invatamant a pornit o ancheta si in functie de concluzii se vor dispuse si masuri in consecinta in cazul profesorului de informatica.  

Intrucat de la inceputul anului scolar acesta a fost mai mult in concediu medical, si in aceasta  perioada fiind in aceeasi situatie, conducerea scolii a fost nevoita sa numeasca un profesor suplinitor in locul acestuia, pentru ca elevii sa nu ramana in urma cu materia.  

"Procedura normală este ancheta si, in final, daca va recidiva domnul profesor si daca domnul director a parcurs normal pasii pe care trebuie sa-i parcurga probabil solutia, pe care nu ne-o dorim, pentru ca ma gandesc la domnul profesor si la calitatea sa de om si de fost profesor universitar, dar probabil ca va fi indepartat de la catedra", a precizat Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul ISJ.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrân proiectat pe asfalt de o mașină, pe o trecere de pietoni din municipiul Botoșani

astăzi, 16:13
225

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoșani, a fost acroșat cu mașina pe o trecere de pietoni, în după-amiaza zilei de vineri, pe strada Bucovina, fiind transport...

Bărbat escortat spre Penitenciarul din Botoșani, pentru infracțiuni rutiere

astăzi, 15:44
142

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost încarcerat, joi, în Penitenciarul Botoșani, după ce a fost condamnat de Tribunalul din Botoșani pentru infracțiuni în regim ...

În urmă cu puțin timp: o locuință din municipiul Botoșani a fost cuprinsă de flăcări

astăzi, 15:10
411

O locuință situată pe strada Pod de Piatră, din municipiul Botoșani, a fost cuprinsă de flăcări, vineri după-amiază.Pompieri ai Detașamentului din Botoșani au fost solicitați să inte...